Secțiune susținută de

Ce măsuri iau companiile din industria Tech în timpul pandemiei

Portal HR \ Actual \ Ce măsuri iau companiile din industria Tech în timpul pandemiei

Trăim vremuri ciudate pe care, cu doar câteva luni în urmă, nu ni le-am fi putut imagina. Din punct de vedere economic, toți specialiștii anunță fără urmă de îndoială criza, motiv suficient de întemeiat pentru ca organizațiile să își revizuiască strategiile pentru a-și menține angajații motivați (chiar și atunci când #stămacasă) și a reduce sau optimiza costurile.

Pentru a înțelege mai bine efectele pandemiei asupra strategiilor de HR, am întrebat câteva dintre companiile mari de Tech din Romania care a fost abordarea lor cu privire la măriri de salarii și bonusuri în perioada crizei COVID. Concluziile analizei noastre sunt optimiste, detalii în infograficul de mai jos.


Despre chestionar: 17 companii au completat chestionarul. Printre ele se numără: London Stock Exchange, Computaris, Sparkware/888, Ubisoft și Orange.

Data articol: mai 8, 2020

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam