Secțiune susținută de

Cei 3 Trainori – Automotivarea, forța din spatele reușitei

Portal HR \ Evenimente \ Cei 3 Trainori – Automotivarea, forța din spatele reușitei

Trei dintre mai buni traineri din România în domeniul dezvoltării personale și al leadershipului, Adrian Florea, Octavian Pantiș și Andy Szekely vorbesc despre automotivare, atitudini, rezultate excepționale și pasiune la „Cei 3 Trainori – Automotivarea, forța din spatele reușitei,” un  eveniment organizat de Doingbusiness.ro, în parteneriat cu Trend Consult, TMI Romania, Boot Camp si HR Club.

Evenimentul va avea loc  pe data de 19 iunie la  AFI Palace Cotroceni, Cinema City, Sala 10, începând cu ora 09.00.

Octavian Pantiș, managing director, TMI Romania, invită participanții la o reflecție pe tema modului în care aceștia se raportează la locul de muncă pe care-l au și la toate activitățile în care sunt implicați, din perspectiva atitudinii. Octavian Pantiș ilustrează două modele de comportament, denumite de TMI „Single Bagger,” respectiv „Double Bagger,” și subliniază o serie de mesaje importante, cu o aplicabilitate foarte largă pentru fiecare dintre noi.

Adrian Florea, managing partner, Trend Consult, îndeamnă publicul să mediteze asupra alegerilor pe care le fac zilnic. Performanța este rezultatul obținut din diferența dintre potențial și limite. Unul din principalele motive pentru care atât de mulți adulți consideră că nu sunt creativi, pornește de la educație și, mai ales, de la sistemele de educație în masă, așa cum au fost ele concepute de la revoluția industrială și până în prezent. Atât indivizii, cât și organizațiile pot să facă foarte multe lucruri pentru a-și revigora capacitățile creative. Un lucru comun întâlnit la mai toți marii performeri este că obțin performanța într-un domeniu care coincide cu pasiunea lor. Dacă la cinci ani începem să avem primele convingeri negative, la 35 de ani acestea sunt așa de înrădăcinate încât se transformă în autolimitări. Limitele vin din teama de eșec. Dar nu e nimic rău în eșec, de multe ori, eșecul este eliberator: „Am ratat, n-a mers, pot să trec mai departe. Frica de eșec e mai rea decât eșecul în sine.“

Andy Szekely, managing director, AS Training, va dezvălui ingredientele magice ale automotivării. Automotivarea nu ține doar de atitudine, există comportamente mici ce pot fi aplicate pe loc, ce dau ”șocul” necesar pentru a scoate o persoană din amorțeală sau demotivare. Aplicate consecvent, ele devin obiceiuri. În acest fel procedează liderii. Ei au capacitatea să se pună în stări de performanță optimă foarte repede, iar această abilitate este inspirațională pentru echipele lor. Ingredientul MAGIC al automotivării oferă participanților la eveniment două lucruri concrete: cum să se ridice mai repede atunci când cad și cum să se mențină mai mult în zona de performanță atunci când sunt ”pe scena”.

Intervențiile celor trei traineri vor fi urmate de o sesiune interactivă, unde participanții sunt invitați să îi provoace cu întrebări pe cei trei traineri. Petruș Stuparu, consultant, Trend Consult, trainer cu experiență în domeniul dezvoltării personale, va modera evenimentul.

Taxa de participare este de 95 EURO + TVA. Doingbusiness.ro oferă un discount de 20% celor ce se vor inscrie la eveniment pănă pe 10 iunie 2012. Află mai multe detalii aici.

Data articol: iunie 7, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam