Secțiune susținută de

Cei trei oameni de succes esențiali pentru cariera ta

Portal HR \ Opinia consultantului \ Cei trei oameni de succes esențiali pentru cariera ta

Oricât de mult ar încerca să ne convingă discursurile motivaționale că putem realiza orice ne propunem, realitatea este că nimeni nu reușește de unul singur sau, așa cum spune Simon Sinek, „împreună este mai bine”.

Urmând acest principiu, articolul de pe Recruiter pe care vi-l recomandăm azi vorbește despre cele 3 persoane de care ai neapărat nevoie pentru a-ți putea contura și urma un drum de succes în carieră. Deși autoarea vorbește din perspectiva carierei sale de scriitor, ideile pot fi aplicate cu succes pentru orice zonă profesională.

Așadar, care sunt oamenii pe care e bine să îi ții aproape atunci când pornești la drum în viața profesională?

  1. Conectatul (cel/cea care are conexiune în domenii diferite, care este la curent cu ceea ce se întâmplă în piața pe care acționezi și care te poate recomanda sau îți poate face recomandări cu utilitate imediată în deciziile pe care trebuie să le iei).
  2. Avansatul (cel/cea care este mereu cu doi pași înaintea celorlalți, cel pe care îl poți considera model sau mentor, de la care poți învăța ce greșeli să eviți în cariera pe care ți-ai ales-o și pe care e bine să le încerci pe propria piele. :-))
  3. Egalul (cel/cea care merge în paralel pe același drum cu tine, cu care nu ești în competiție directă și cu care poți discuta deschis despre provocările pe care le întâmpini, despre soluții și fundături etc.)

Descoperă mai multe despre fiecare din aceste 3 persoane citind tot articolul  The 3 Successful People You Need to Have in Your Corner.

Tu i-ai găsit deja pe cei de care ai nevoie în carieră?

Data articol: octombrie 3, 2017

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam