Hot Now

Cei trei oameni de succes esențiali pentru cariera ta

03 10 2017, Career Advisor , Comenteaza, 1.972 afisari

Oricât de mult ar încerca să ne convingă discursurile motivaționale că putem realiza orice ne propunem, realitatea este că nimeni nu reușește de unul singur sau, așa cum spune Simon Sinek, „împreună este mai bine”.

Urmând acest principiu, articolul de pe Recruiter pe care vi-l recomandăm azi vorbește despre cele 3 persoane de care ai neapărat nevoie pentru a-ți putea contura și urma un drum de succes în carieră. Deși autoarea vorbește din perspectiva carierei sale de scriitor, ideile pot fi aplicate cu succes pentru orice zonă profesională.

Așadar, care sunt oamenii pe care e bine să îi ții aproape atunci când pornești la drum în viața profesională?

  1. Conectatul (cel/cea care are conexiune în domenii diferite, care este la curent cu ceea ce se întâmplă în piața pe care acționezi și care te poate recomanda sau îți poate face recomandări cu utilitate imediată în deciziile pe care trebuie să le iei).
  2. Avansatul (cel/cea care este mereu cu doi pași înaintea celorlalți, cel pe care îl poți considera model sau mentor, de la care poți învăța ce greșeli să eviți în cariera pe care ți-ai ales-o și pe care e bine să le încerci pe propria piele. :-))
  3. Egalul (cel/cea care merge în paralel pe același drum cu tine, cu care nu ești în competiție directă și cu care poți discuta deschis despre provocările pe care le întâmpini, despre soluții și fundături etc.)

Descoperă mai multe despre fiecare din aceste 3 persoane citind tot articolul  The 3 Successful People You Need to Have in Your Corner.

Tu i-ai găsit deja pe cei de care ai nevoie în carieră?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Beneficiile non-financiare precum programul flexibil, lucrul de acasă și siguranța locului de muncă sunt unele dintre cele mai puternice instrumente ale angajatorilor pentru a atrage și reține talentele în organizația lor, potrivit ediției cu numărul 20 a Studiului Randstad Employer Brand, unde România a fost prezentă pentru al doilea an consecutiv. În contextul schimbărilor generate […]

Detalii

Cum ar trebui să abordeze universitatea ta competiția în prezent și pe termen lung? Participă la evenimentul online gratuit, organizat de Access MBA pe 6 iulie. Discută, în cadrul unor conferințe video, cu reprezentanții școlilor de afaceri de top pentru a găsi școala la care visezi și demonstrează-ți abilitățile pentru admitere. În articolul său recent […]

Detalii

Performaceway, divizia de business a Grupului Yourway, adaugă în portofoliu său un nou serviciu, FIT YourSelf, de reconversie profesională destinat celor care își doresc o nouă direcție în carieră. Ca urmare a contextului socio-economic rezultat în urma pandemiei și care a afectat numeroase afaceri și, implicit, resursa umană, Performanceway a creat un nou program, FIT […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează joi 4 iunie, între orele 14.00–16.00, a doua ediție a evenimentului online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”, în cadrul căruia se va discuta despre un viitor sustenabil, un alt fel de viitor unde managerul HR are șansa de a contribui decisiv sub presiunea cifrelor și a rezultatelor. Discuțiile se vor […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter