Hot Now

Cei trei oameni de succes esențiali pentru cariera ta

03 10 2017, Career Advisor , Comenteaza, 3.392 afisari

Oricât de mult ar încerca să ne convingă discursurile motivaționale că putem realiza orice ne propunem, realitatea este că nimeni nu reușește de unul singur sau, așa cum spune Simon Sinek, „împreună este mai bine”.

Urmând acest principiu, articolul de pe Recruiter pe care vi-l recomandăm azi vorbește despre cele 3 persoane de care ai neapărat nevoie pentru a-ți putea contura și urma un drum de succes în carieră. Deși autoarea vorbește din perspectiva carierei sale de scriitor, ideile pot fi aplicate cu succes pentru orice zonă profesională.

Așadar, care sunt oamenii pe care e bine să îi ții aproape atunci când pornești la drum în viața profesională?

  1. Conectatul (cel/cea care are conexiune în domenii diferite, care este la curent cu ceea ce se întâmplă în piața pe care acționezi și care te poate recomanda sau îți poate face recomandări cu utilitate imediată în deciziile pe care trebuie să le iei).
  2. Avansatul (cel/cea care este mereu cu doi pași înaintea celorlalți, cel pe care îl poți considera model sau mentor, de la care poți învăța ce greșeli să eviți în cariera pe care ți-ai ales-o și pe care e bine să le încerci pe propria piele. :-))
  3. Egalul (cel/cea care merge în paralel pe același drum cu tine, cu care nu ești în competiție directă și cu care poți discuta deschis despre provocările pe care le întâmpini, despre soluții și fundături etc.)

Descoperă mai multe despre fiecare din aceste 3 persoane citind tot articolul  The 3 Successful People You Need to Have in Your Corner.

Tu i-ai găsit deja pe cei de care ai nevoie în carieră?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter