Hot Now

Cisco extinde portofoliul Cisco Designed, cu soluții pentru clienții IMM

22 06 2020, Portal HR , Comenteaza, 854 afisari

Tehnologii care le permit angajaților să lucreze de acasă în siguranță și noi medii de lucru hibride

Dispozitive de rețea ușor de instalat, la prețuri accesibile, pentru a ajuta companiile să se extindă

Instrumente simple de management care pot fi accesate de pe telefon

Cisco a anunțat în cadrul evenimentului digital CiscoLive! cele mai recente noutăți din portofoliul Cisco Designed, care includ suport pentru cinci dintre cele mai mari provocări tehnologice pentru IMM-uri.

Pe măsură ce companiile se adaptează la noua normalitate, tehnologia va juca un rol cheie în susținerea noilor modalități de a face afaceri. Conform unui sondaj realizat de National Small Business Association în rândul a peste 980 de IMM-uri, în lunile martie și aprilie numărul companiilor și al angajaților care lucrează de la distanță s-a dublat, iar această tendință va continua. IMM-urile devin o țintă a hackerilor din ce în ce mai des, astfel că securitatea a devenit principala preocupare IT pentru IMM-uri. Pe lângă suportul de securitate, Cisco și partenerii săi oferă suport în următoarele zone:

Munca de acasă: cum să stabiliți sesiuni de întâlniri și colaborare cu angajații și clienții în siguranță

Protecție împotriva amenințărilor cibernetice: cum să vă protejați de furtul de identitate, hackeri și atacuri pe internet

Continuitatea afacerii: instalare simplă și servicii IT fiabile folosind tehnologia cloud

Monitorizarea locului de muncă: metode care permit distanțarea socială sigură și monitorizarea în timp real

Viitorul sau noul birou: îmbunătățirea productivității și a securității în spațiile de lucru utilizate în comun 

„Companiile mici investesc în mobilitate, deoarece obțin astfel reduceri de costuri, o prezență mai mare în piață, îmbunătățirea productivității și modalități mai bune de lucru”, a spus Anurag Agrawal, analist Techaisle. „Securitatea rămâne principala constrângere pentru accelerarea adopției lucrului de la distanță, deoarece afacerile mici se confruntă cu provocări legate de protecția datelor și managementul dispozitivelor mobile. Portofoliul de soluții Cisco Designed dedicate IMM-urilor răspunde nevoilor și provocărilor de securizare a spațiilor de lucru, de o mai bună colaborare, de gestionare simplificată și de productivitate la nivelul întregii organizații.”

Cisco a anunțat la CiscoLive! noi produse și soluții pentru clienții din categoria IMM:

Webex Work – o soluție completă de colaborare în cloud care combină apelurile, sesiunile de întâlniri și serviciile de mesagerie într-un singur abonament, cu prețuri lunare flexibile și accesibile pentru companiile mici. Instrumentele moderne de colaborare au devenit un element indispensabil în noua normalitate și le permit oamenilor să fie productivi de oriunde, să rămână conectați și să își continue activitatea. Licențele Webex lunare/per utilizator pornesc de la 19,95 USD/lună.

Securitate sporită pentru e-mail – e-mailul rămâne principala amenințare de securitate pentru companii. La Cisco Live! specialiștii Cisco au prezentat metodele prin care companiile pot îmbunătăți securitatea la nivel de e-mail.

Cisco Business Dashboard – o nouă versiune a instrumentului de management al rețelei cu o interfață de utilizator simplificată, pentru administrarea întregii rețele, cu gestionare integrată a ciclului de viață și alertare automatizată. Sistemul de implementare plug and play zero-touch și posibilitatea găzduirii în cloud sau on-premises permit organizațiilor să configureze, să monitorizeze și să opereze dispozitivele de rețea dintr-o interfață simplă, pe orice dispozitiv.

Noile switch-uri de business de la Cisco – odată cu noua normalitate, multe companii își vor reevalua spațiile de birouri. Noile switch-uri din portofoliul Cisco Designed asigură o conectivitate flexibilă, ușor de configurat și sigură pentru companiile cu echipe care lucrează atât de la distanță, cât și de la birou. Cele două noi serii de switch-uri oferă funcționalitatea de care au nevoie majoritatea companiilor mici, împreună cu opțiuni avansate de securitate, la prețuri începând de la 235 USD.

• Instrumente pentru administrarea rețelei în Cloud – Cisco Meraki Network Assurance permite clienților să monitorizeze întreaga rețea din Meraki Dashboard, precum și să detecteze și să remedieze problemele din rețea la nivel de minute. Aceasta este o nouă funcționalitate a portofoliului Cisco Designed și va ajuta companiile mici să monitorizeze și să remedieze cu ușurință problemele în rețea din cloud.

Evenimentul CiscoLive! a fost organizat în mediul virtual pentru prima dată și a găzduit peste 40 de sesiuni online pe parcursul a două zile, în perioada 16-17 iunie 2020.

Suportul oferit de Cisco pentru IMM-uri include o serie de opțiuni de finanțare, cum ar fi programul Business Resiliency de la Cisco Capital, care permite organizațiilor să acceseze tehnologiile care le pot ajuta să-și continue activitatea fără întreruperi și să investească pentru redresare, amânând 95% din costuri până în ianuarie 2021. Cisco a lansat oferte gratuite pentru soluția de colaborare Webex, dar și pentru tehnologiile de securitate, ca suport pentru companiile ai căror angajați au fost nevoiți să lucreze de la distanță.

De asemenea, Cisco s-a alăturat inițiativei „Stand for Small”, în parteneriat cu American Express și mai multe companii importante. Cisco se alătură celor peste 60 de companii de top din domenii precum media, tehnologie, bunuri de larg consum și servicii profesionale, axate pe furnizarea de suport relevant pentru companiile mici care traversează criza Covid-19. Stand for Small oferă beneficii importante pe o singură platformă digitală, ușor de utilizat și permite companiilor mici să acceseze produse, informații, instrumente și servicii relevante. Aflați mai multe despre Stand for Small.

Ce spun clienții despre Cisco Designed:

„Suntem o companie care face livrări prin intermediul dronelor, iar misiunea noastră este de a facilita accesul la bunurile fizice la fel de ușor cum oferă internetul acces la date”, a declarat Paolo Resmini, vicepreședinte Engineering, Matternet. „Având stații și drone în întreaga lume, este esențial ca toate să poată comunica fiabil și sigur. Ceea ce ne place la soluțiile Cisco Meraki este ușurința în implementare și posibilitatea de a securiza fără probleme diferitele noastre stații IT. Fiind o companie mai mică, Cisco Meraki ne permite să beneficiem de o infrastructură de internet la nivel enterprise, cu un minim de personal IT și management redus.”

„Suntem o companie nonprofit și am observat că putem fi și mai vulnerabili la amenințările de securitate în comparație cu organizațiile foarte mari. Am observat o creștere rapidă și semnificativă a amenințărilor de securitate în ultimul an”, a declarat Elizabeth Whamond, director IT, Second Harvest of Silicon Valley. „Faptul că am avut posibilitatea de a colabora cu Cisco și partenerii noștri pentru a implementa cu ușurință toate soluțiile de securitate de care aveam nevoie pentru a gestiona aceste riscuri a fost de neprețuit pentru echipă și ne permite, în schimb, să ne concentrăm asupra misiunii noastre, de a asigura comunității noastre hrana de care are nevoie pentru a prospera.”

„Colaborarea în echipă a fost întotdeauna esențială pentru a oferi clienților noștri cel mai bun produs posibil”, a declarat Bryan Shetsky, CEO Lamark Media. „Cu toate acestea, la debutul pandemiei, am putut să ne mutăm întreaga activitate la distanță în numai două zile, datorită tehnologiei sigure de colaborare pe care o aveam deja implementată, fiind mai productivi lucrând de la distanță. Cu tehnologia, politicile de securitate și componentele potrivite, am învățat că putem conduce o afacere de succes, chiar și atunci când toți angajații noștri sunt la distanță. Cisco este un partener extraordinar, pentru că au toate componentele tehnologice de care ai nevoie, de la colaborare și securitate până la rețelistică.”

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter