Secțiune susținută de

Concurs Avocatnet și PortalHR

Portal HR \ Evenimente \ Concurs Avocatnet și PortalHR

Săptămâna trecută, Avocatnet.ro ne anunța organizarea pe 15 martie a seminarului despre contractul individual de muncă și Revisal, util tuturor celor implicați în activitățile de gestionare a contractelor de muncă și care sunt interesați de implicațiile de ordin juridic și managerial, în contextul modificărilor aduse legislației muncii în 2011.

Azi, Avocatnet și PortalHR te invită să participi la un concurs pentru a câștiga unul din cele două premii care constau în invitații de participare la evenimentele organizate de Avocatnet în această primăvară, după cum urmează:

1. o invitație de participare la ambele evenimente pe care le organizează pe partea de HR (seminarul de pe 15 Martie dar și cel de pe data de 15 Mai, Forumul de legislatia muncii: salarizare, criterii de evaluare a angajatilor, ReviSal),

2. o invitație la seminarul de pe 15 Martie, despre contractul individual de muncă și Revisal.

Ce trebuie să faci ca să câștigi unul dintre aceste premii? Scrie-ne la adresa office@portalhr.ro și convinge-ne că ai nevoie să participi la aceste evenimente pentru performanța ta și a organizației tale. Nu uita să menționezi în subiectul mailului „evenimente Avocatnet”.

Concursul se desfășoară în perioada 27 februarie – 4 martie, câștigătorii urmând să fie anunțați pe 5 martie.

Chiar dacă nu câștigi unul din cele două premii, dacă ești membru în comunitatea PortalHR, poți obține un discount de 30% pentru participarea la evenimentul din data de 15 martie. Mesajul cu cuponul de discount va fi trimis către membrii comunității PortalHR pe 5 martie 2012 iar pentru a te asigura că îl primești trebuie să te abonezi la Newsletter-ul nostru folosind formularul de pe site.

Mult succes!

Data articol: februarie 27, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam