Hot Now

Conferința „În stare de dialog” – Horațiu Mălăele

04 03 2013, Portal HR , 5 comentarii, 7.878 afisari

Business-Edu Network în colaborare cu În vestiar vă așteaptă pe 14 martie ora 18:30 la Marshal Garden Hotel la o experiență de comunicare reală susținută, inevitabil și prin umor, de către Horațiu Mălaele, în cadrul căreia vei descoperi că dialogul este o stradă cu dublu sens: un act de a gândi împreună.

Care este esența conferinței În stare de dialog?
 

Dialogul este un act rar de colaborare în lumea adulților.

Dialogul, interacțiunea cu oamenii, este singura ipostază reală de comunicare și singurul cadru eficient pentru a construi relații reale între oameni.

Descoperă tehnici prin care conturezi un dialog și moduri prin care faci o conversație universal plăcuta și eficientă.

Află ce înseamnă să ai un rol de partener receptiv într-un dialog.

Ce îți propunem?

Intră în stare de dialog. Creează un cadru de încredere și deschidere pentru o comunicare matură, sinceră, autentică și relevantă.

Descifrează și exersează tehnici ale dialogului. Inițiaza și susține linii de comunicare și de înțelegere cu cei din jur. Descoperă-ți propriile abilități de a interacționa cu cei din jur.

Ce vei câștiga concret prin participare?

Îți vei descoperi disponibilitatea și dezvolta abilitatea de a dialoga.

Vei afla care sunt mecanismele dialogului: cum să stabilești și să construiești legături cu cei din jurul tău.

Vei afla care este atitudine corecta și postura câștigătoare în fața interlocutorului.

Vei avea oportunitatea de a intra în dialog atât cu Horațiu Mălăele, cât și cu tine din perspectiva evaluării disponibilității personale spre a dialoga în mod autentic.

Cui se adresează ?

Această conferință se adresează tuturor celor care conduc echipe, interacționeaza în cadrul unei echipe, celor care au de vândut idei și tuturor celor care vor să devină buni comunicatori sau mai buni decât sunt deja.
 

Informații esențiale

Data: 14 martie 2013

Locație: Hotel Marshall Garden București

Preț:180  lei/participant, se poate solicita și oferta corporate de la 5 locuri în sus. TVA este inclus în preț.

Program:

18:30 – 19:00    Înregistrarea participanților & welcome coffee

19:00 – 20:30    Conferința

Persoana de contact înscriere eveniment: Cristina Tiganila – 0753777666 și cristina.tiganila@business-edu.ro.

În colaborare cu organizatorii evenimentului, PortalHR îți oferă acum șansa să participi gratuit la această conferință!

Ce trebuie să faci? Povestește-ne in 160 de caractere cel mai interesant dialog pe care l-ai avut la birou, in ultima saptamana. Scrie această „poveste” sub forma unui comentariu la acest articol până marți, 12 martie, și noi vom premia cele mai interesante 2 comentarii/povești cu câte o invitație la eveniment.

Mult succes!

Comentarii (5)
 1. Aura Oprea spune:

  Interesata prea mult de actiunile concurentei, mi s-a povestit o “pilda” americana de marketing in care Howard Gossage desfiinteaza cliseul “fight fire with fire”, spunand “that’s silly, you fight fire with water!”. Astfel, am citit mai multe despre Howard Gossage, pe care din pacate nu il stiam si am inceput sa folosesc mai des apa. 🙂

 2. Eu am norocul sa lucrez alaturi de oameni exceptionali, persoane de la care invat cate ceva cu fiecare discutie.
  Asa se intampla o data ca am iesit in pauza de tigare. Frig afara, era inca luna ianuarie…dar am iesit pentru ca vroiam sa aflu mai multe despre cum apreciaza colegul meu Succesul.
  Colegul meu este o persoana care pe mine ma provoaca indirect sa fiu sincera cu mine in primul rand, si apoi cu ceilalti. Asa am ajuns amandoi la concluzia ca ai cu adevarat Succes cand iti atingi obiectivele pe toate planurile, si ca perfectiunea este doar o etapa in drumul fiecaruia spre o stare mai complexa. Vrei sa stii si care? Inainte spune-mi daca esti sincer tu cu tine insuti…

 3. Valentina Rosioru spune:

  In cadrul unei sedinte de lucru Managerul ne intreba despre cum ni se pare atmosfera de lucru si daca este ok comunicarea intre noi. Dupa ce fiecare a dat un raspuns intrebarii, conscluzia a fost ca ar trebui sa organizam o jumatate de ora pe zi de citit bancuri pentru a mai inviora atmosera, a iesi din rutina si a facilita comunicarea.

 4. ana costea spune:

  in incercarea de a dezvolta un plan de comunicare pentru un proiect intern, am avut un dialog cu echipa de proiect; dialogul a fost o sosea cu doua sensuri, dar din pacare ambele sensuri erau „de dus”, nu a existat sens de intors (colegii nu au acceptat feedback: se putea modifica pe ici, pe colo, prin partile esentiale, dar sa ramana finala varianta lor :). calatorind astfel pe sensul lor de mers, mi-am dat seama ca trebuie sa-mi exersez puterea de convingere si fermitatea tonului.
  desi soseaua cu doua sensuri este mai aglomerata, iti ofera avantajul ca vezi cladirile si copacii de pe ambele sensuri de mers, ceea ce-ti ofera un peisaj complet (te ajuta deci in luarea unor decizii corecte).

 5. […] Mălăele ne invită la conferinţa “În stare de dialog“. Nu am avut plăcerea să îl cunosc personal, dar îi ştiu “limbuţia” […]

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter