Secțiune susținută de

Conferința Managementului Performanței: 14-15 noiembrie 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ Conferința Managementului Performanței: 14-15 noiembrie 2018, București

În perioada 14-15 noiembrie 2018, specialiștii din management și performanță își dau întalnire la București, pentru a participa la Conferința Managementului Performanței în România 2018, eveniment unic cu această temă.

Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, conferința își propune dezbaterea bunelor practici în managementul performanței și schimbul de experiențe între cei mai renumiți practicieni ai domeniului.

Sub egida sloganului „Împreună construim Performanța”, subiectele principale abordate vor acoperi teme precum: managementul angajaților într-un mediu multicultural, dialoguri despre performanța în vânzări, managementul talentelor și impactul asupra performanței organizației, reinventarea și recunoașterea conceptului de management al performanței sau evoluția Resurselor Umane către o funcțiune modernă, cognitivă.

Partenerii noștri strategici din acest an, sunt The KPI Institute și Corporater.

Vorbind despre Conferința Managementul Performanței în România 2018, Nicoleta Bano, General Manager Romania al The KPI Institute, partenerul strategic al Fundației World Skills Romania, a menționat: “Prin structura practică și interactivă a sesiunilor, discuțiilor și workshop-urilor din cadrul evenimentului, participanții vor beneficia de o experiență complexă și completă. Vă vom surprinde și de data aceasta prin diversitatea subiectelor tratate și perspectivele variate abordate. Veniți alături de noi ca Împreună să Construim Performanța! ”

Agenda va fi animată de următorii profesioniști care vin să împărtășească cele mai bune practici din organizația lor în acest domeniu:

  • Aura Serea, Chief Talent Officer, The KPI Institute
  • Ioana Toma, HR Manager, Urgent Cargus
  • Laura Voinea, Director Resurse Umane, BCR Banca pentru Locuințe
  • Alex Mira, Sales Consultant, The KPI Institute
  • Raluca Gheorghe, Presales and Consultant Manager, Corporater
  • Alina Olaru, Talent Management pe Europa pentru P&G, Divizia Product Supply, P&G
  • Renata Găureanu, Regional HR Manager, HP Inc.
  • Iuliana Morlova, Director Resurse Umane, Noriel
  • Gabriela Niță, Director HR, Altex
  • Eugen Gane, Director de Resurse Umane pentru Europa de Sud Est, IBM

 

Ediția din acest an a Conferinței Managementul Performanței în România se adresează tuturor celor care doresc să își consolideze un avantaj competitiv în piață prin implementarea celor mai eficiente tehnici și instrumente de management al performanței.

Vă invităm să aflați mai multe despre speakerii prezenți la eveniment pe site-ul oficial. Totodată, vă puteți înscrie completând formularul de inscriere.

Evenimentul este organizat de WorldSkills Romania, alături de partenerii săi strategici The KPI Institute și Corporater.

WorldSkills Romania promovează beneficiile și necesitatea de a avea meseriași competenți prin organizarea de competiții de meserii naționale și internaționale, prin schimburi de experiență la nivel național și global, și prin campanii de conștientizare asupra importanței meseriilor. La 70 de ani de la înființare, rețeaua globală WorldSkills International (WSI) este prezentă în 75 de țări din întreaga lume, cel mai recent reprezentant fiind WorldSkills Romania (WSRo), care a fost fondată în anul 2016. Aceasta este o fundație care promovează excelența în domeniul meseriilor și a dezvoltării competențelor. Organizația aduce în prim plan conștientizarea importanței excelenței și formării profesionale de înaltă calitate pentru Europa.

 

Data articol: octombrie 25, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam