Secțiune susținută de

Conferința Tech Intelligence

Portal HR \ Evenimente \ Conferința Tech Intelligence

Tehnologia modelează continuu nu doar mediul de afaceri, ci și lumea în care trăim, dictând progresul la nivel global. Conectivitatea permanentă a devenit esențială pentru companii, iar mobilitatea sporită adusă de progresele tehnologice ale ultimilor ani aduce oportunități uriașe.

Dar aceste oportunități uriașe vin “la pachet” cu provocări la fel de mari. Companiile trebuie să navigheze printr-un adevărat hățiș tehnologic și au de ales dintre zeci sau chiar sute de soluții pe cele care se potrivesc cel mai bine business-ului propriu. Tech Intelligence Conference vă oferă acces la cei care vă pot ghida în direcția potrivită.

Printre temele abordate în cadrul conferinței Tech Intelligence din 10 aprilie 2013, la Hotel Howard Johnson, București, Sala Platinum, se numără cloud computing, soluțiile IT integrate pentru companii, ascensiunea aplicațiilor în mediul de business, inovațiile tehnologice, dar și “războiul talentelor” declanșat de noile platforme de recrutare și noile aptitudini cerute în economia digitală.

Program:

9:00 – 10:00 Înregistrarea participanților

10:00 – 10:30 Cele mai iubite branduri tech
Ce branduri tech și-au făcut loc în inima și în viața românilor? Cum poate un brand tech să cucerească astăzi consumatorii? Biz și Unlock Market Research prezintă Top 25 cele mai iubite mărci de tehnologie.

SPEAKERI
* Alexandra Cojocaru, Senior Client Service, Unlock Market Research
* Mihaela Stănoiu, Marketing Manager România & Bulgaria, Samsung

10:30 – 12:00 Noua economie bazată pe tehnologie

Bun venit în viitor! Afacerile nu vor mai fi la fel, iar companiile trebuie să fie pregatite pentru noua economie in care tehnologia dictează ritmul progresului și poate face diferența între succes și dispariție de pe piață.

TEME
* Cum arată lumea viitorului și ce tehnologii ne vor schimba viața.
* Cum sunt conectate afacerile prin tehnologie – cloud computing, soluțiile IT integrate pentru companii, ascensiunea aplicațiilor în mediul de business, inovații tehnologice.
* Întâlniți-i pe cei care inovează, transformând felul în care companiile pot profita de noile tehnologii pentru a-și optimiza afacerile și a se menține cu un pas înaintea concurenței.
* Mobile money – Telefoanele mobile, din ce în ce mai inteligente, transformp productivitatea așa cum o știam, schimbă modul în care accesăm informațiile și sursele de divertisment și pot fi, în același timp, un instrument de plată util.

SPEAKERI
* Stefano Maio, Regional Sales Transformation Manager, South-East Europe Region, SAS Italy
* Bogdan Iftemie, Sales Manager, ACER
* Gregor Bierent, Sales Director New Frontier Innovation, Romsys
* Antonio Eram, CEO, Netopia
Moderator: Victor Kapra, www.victorkapra.ro

12:00 – 12:30 Pauza de cafea

12:30 – 14:00 Războiul talentelor
Regulile jocului s-au schimbat atât pentru companii, cât și pentru cei aflați în căutarea unui job tech. Apariția și extinderea rețelelor sociale și a aplicațiilor mobile solicită dezvoltarea, de ambele părți, a unui nou set de aptitudini în concordanță cu cerințele noii economii digitale.

TEME
* Cum să cauți și să crești noi talente în această lume permanent conectată.
* Ce abilități tech sunt căutate astăzi de companii.
* Cum pot schimba aplicațiile procesele de business, inclusiv recrutarea.

SPEAKERI
* Mădălina Uceanu, Senior Career Advisor, Advanced Career Solutions
* Alexandru Lapusan, CEO, Zitec
* Calin Fusu, CEO, Neogen
* Florin Godean, Country Manager, Adecco Romania

Prețul intreg al biletului de intrare este de 50 euro + TVA.
Pentru înscrieri, vă rugăm să contactați departamentul de evenimente al companiei Biz Age la gabriela.matei@revistabiz.ro sau la numărul de telefon 0371.32.32.32.

Cum plătești?
Prin transfer bancar/mandat poștal – plata în lei la cursul BNR din ziua respectivă în contul IBAN: RO15BUCU1051213630091RON, ALPHA BANK-LIBERTATII, S.C. BIZ REVOLUTION SRL.

Data articol: aprilie 8, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam