Hot Now

Credit pentru învățare

01 11 2011, Portal HR , Comenteaza, 3.611 afisari

Cei care doresc să ia parte la programul School for Startups (S4S), la sesiunile programate pentru anul 2012, au acum la dispoziţie o soluţie foarte avantajoasă, pentru plata taxei de participare: un împrumut de la Banca Transilvania, fără comisioane şi pe o durată generoasă, de până la 10 ani. S4S este un program de educaţie antreprenorială oferit de Fundaţia Post-Privatizare, dedicat celor  aflaţi la început de drum în antreprenoriat.

Banca Transilvania este partener tradiţional al acestei iniţiative, susţinând programul încă de la lansare. În 2011 au avut loc, până acum, 6 sesiuni, iar până la finalul anului sunt programate alte două, în Bucureşti (în 21 – 22 noiembrie) şi Cluj-Napoca (în 24 – 25 noiembrie).

Cei care doresc să contacteze, în acest sens, un împrumut de la Banca Transilvania, pot găsi mai multe detalii despre credit accesând site-ul programului School for Startups sau vizitând una dintre unităţile Băncii Transilvania în care se poate contracta acest credit – din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Pot aplica cetăţenii români cu domiciliul stabil în România şi care obţin venituri cu caracter permanent pe teritoriul ţării. În ceea ce priveşte veniturile acceptate de BT, acestea sunt variabile.

Despre School for Startups 2012

Începând cu anul 2012, School for Startups România îşi propune să devină cea mai mare comunitate de antreprenori  din Europa de Sud-Est, motiv pentru care Timişoara a fost aleasă drept nou centru pentru desfăşurarea cursurilor, alături de Bucureşti şi Cluj-Napoca, extinzând astfel numărul participanţilor, în total pentru cele trei oraşe, la 700.

În cadrul S4S participanţii vor beneficia, printre altele, de 4 sesiuni de training intensiv, acces la o platformă internă unde vor beneficia de suport din partea mentorilor şi acces gratuit, tot prin intermediul website-ului, la LivePlan, o platformă care îi va ajuta să îşi  scrie planurile de afaceri, video-uri speciale „how to”, discuţii directe cu Doug Richard în care acesta va răspunde personal întrebărilor participanţilor, acces la o bibliotecă virtuală cu mii de articole, eseuri şi sesiuni de pregătire cu experţi internaţionali în marketing online şi social media cum ar fi Andrew Davis, Dan Sordegren, Alexandra Samuel.

Participanţii vor avea şi o serie de beneficii din partea partenerilor S4S, precum Google care va oferi consultanţă în folosirea Google Adwords şi cupoane cadou participanţilor, reducere de 25% la programele unde FPP este partener (TedxBucharest şi How to Web), cât şi accesul la un împrumut pentru antreprenorii care doresc să urmeze cursurile programului oferit acum de Banca Transilvania. La finalul şcolii vor avea loc întâlniri cu investitorii din România şi din străinătate, în cadrul cărora participanţii îşi vor putea prezenta ideile sau afacerile deja existente. De asemenea, antreprenorii şi afacerile lor vor fi promovaţi în cadrul campaniilor de comunicare desfăşurate de School for Startups. Mai multe detalii despre înscriere, sesiuni, profesori şi mentori se pot găsi pe site-ul oficial al programului www.schoolforstartups.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter