Hot Now

Cultură și adaptabilitate sau structură și stagnare?

18 09 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.305 afisari

Pe 10 Octombrie, cei mai influenți gânditori internaționali, practicieni și consultanți din domeniul cultură organizațională & leadership se intalnesc la Bucuresti cu factorii de decizie din business-ul romanesc in cadrul conferintei „CHANGE TO PERFORM. CULTURE OR STRUCTURE?”.

Adeseori provocarea cea mai mare în crearea unei noi strategii nu e formularea ei ci execuția. Pentru că execuția nu mai presupune pur și simplu desfășurarea unui plan ci și capacitatea de a te adapta la cerințe în permanentă schimbare. Organizația performantă modernă nu mai e doar disciplinată ci și agilă, aliniată.

Robert Cooke – CEO Human Synergistics International, Janet Szumal – Senior Research Associate for Human Synergistics International, Shaun McCarthy – Chairman of HS Australia & New Zealand, Linda Sharkey – HR Executive & Business Strategist și Lorraine McCarthy – Counsellor & Coach Human Synergistics Australia & New Zealand ne vor oferi experiențe personale importante, acumulate de-a lungul anilor dedicați înțelegerii, studiului și aprofundării culturii organizaționale și leadership-ului în companii.

Iulian Stanciu – CEO eMag Romania, Ömer Tetik – CEO Banca Transilvania și Marius Popescu – CEO ING Asigurar de Viața Romania vor împărtăși cunoștințe și cele mai bune practici din domeniul schimbării și dezvoltării organizațiilor.

În prezent, cea mai mare provocare a organizațiilor este trecerea de la un management inhibitor la leadership autentic, de la negare la conștientizare, de la stiluri defensive la culturi constructive.

  • Care sunt stilurile culturale ideale pentru organizații?
  • Care sunt cele mai eficiente strategii de leadership?
  • Care este nivelul ideal de conștientizare pentru facilitarea procesului de schimbare?

Vom răspunde acestor întrebări pe 10 octombrie, la Hotel Intercontinental București, în cadrul conferinței internaționale „CHANGE TO PERFORM. CULTURE OR STRUCTURE?”.

Înscrieri si informatii:

Cristiana Patru, e-mail: cristiana.patru@cariereonline.ro, tel: +40 736 648 640

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter