Secțiune susținută de

Cultură și adaptabilitate sau structură și stagnare?

Portal HR \ Evenimente \ Cultură și adaptabilitate sau structură și stagnare?

Pe 10 Octombrie, cei mai influenți gânditori internaționali, practicieni și consultanți din domeniul cultură organizațională & leadership se intalnesc la Bucuresti cu factorii de decizie din business-ul romanesc in cadrul conferintei „CHANGE TO PERFORM. CULTURE OR STRUCTURE?”.

Adeseori provocarea cea mai mare în crearea unei noi strategii nu e formularea ei ci execuția. Pentru că execuția nu mai presupune pur și simplu desfășurarea unui plan ci și capacitatea de a te adapta la cerințe în permanentă schimbare. Organizația performantă modernă nu mai e doar disciplinată ci și agilă, aliniată.

Robert Cooke – CEO Human Synergistics International, Janet Szumal – Senior Research Associate for Human Synergistics International, Shaun McCarthy – Chairman of HS Australia & New Zealand, Linda Sharkey – HR Executive & Business Strategist și Lorraine McCarthy – Counsellor & Coach Human Synergistics Australia & New Zealand ne vor oferi experiențe personale importante, acumulate de-a lungul anilor dedicați înțelegerii, studiului și aprofundării culturii organizaționale și leadership-ului în companii.

Iulian Stanciu – CEO eMag Romania, Ömer Tetik – CEO Banca Transilvania și Marius Popescu – CEO ING Asigurar de Viața Romania vor împărtăși cunoștințe și cele mai bune practici din domeniul schimbării și dezvoltării organizațiilor.

În prezent, cea mai mare provocare a organizațiilor este trecerea de la un management inhibitor la leadership autentic, de la negare la conștientizare, de la stiluri defensive la culturi constructive.

  • Care sunt stilurile culturale ideale pentru organizații?
  • Care sunt cele mai eficiente strategii de leadership?
  • Care este nivelul ideal de conștientizare pentru facilitarea procesului de schimbare?

Vom răspunde acestor întrebări pe 10 octombrie, la Hotel Intercontinental București, în cadrul conferinței internaționale „CHANGE TO PERFORM. CULTURE OR STRUCTURE?”.

Înscrieri si informatii:

Cristiana Patru, e-mail: cristiana.patru@cariereonline.ro, tel: +40 736 648 640

Data articol: septembrie 18, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam