Hot Now

Cultură și adaptabilitate sau structură și stagnare?

18 09 2014, Portal HR , Comenteaza, 3.001 afisari

Pe 10 Octombrie, cei mai influenți gânditori internaționali, practicieni și consultanți din domeniul cultură organizațională & leadership se intalnesc la Bucuresti cu factorii de decizie din business-ul romanesc in cadrul conferintei „CHANGE TO PERFORM. CULTURE OR STRUCTURE?”.

Adeseori provocarea cea mai mare în crearea unei noi strategii nu e formularea ei ci execuția. Pentru că execuția nu mai presupune pur și simplu desfășurarea unui plan ci și capacitatea de a te adapta la cerințe în permanentă schimbare. Organizația performantă modernă nu mai e doar disciplinată ci și agilă, aliniată.

Robert Cooke – CEO Human Synergistics International, Janet Szumal – Senior Research Associate for Human Synergistics International, Shaun McCarthy – Chairman of HS Australia & New Zealand, Linda Sharkey – HR Executive & Business Strategist și Lorraine McCarthy – Counsellor & Coach Human Synergistics Australia & New Zealand ne vor oferi experiențe personale importante, acumulate de-a lungul anilor dedicați înțelegerii, studiului și aprofundării culturii organizaționale și leadership-ului în companii.

Iulian Stanciu – CEO eMag Romania, Ömer Tetik – CEO Banca Transilvania și Marius Popescu – CEO ING Asigurar de Viața Romania vor împărtăși cunoștințe și cele mai bune practici din domeniul schimbării și dezvoltării organizațiilor.

În prezent, cea mai mare provocare a organizațiilor este trecerea de la un management inhibitor la leadership autentic, de la negare la conștientizare, de la stiluri defensive la culturi constructive.

  • Care sunt stilurile culturale ideale pentru organizații?
  • Care sunt cele mai eficiente strategii de leadership?
  • Care este nivelul ideal de conștientizare pentru facilitarea procesului de schimbare?

Vom răspunde acestor întrebări pe 10 octombrie, la Hotel Intercontinental București, în cadrul conferinței internaționale „CHANGE TO PERFORM. CULTURE OR STRUCTURE?”.

Înscrieri si informatii:

Cristiana Patru, e-mail: cristiana.patru@cariereonline.ro, tel: +40 736 648 640

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter