Secțiune susținută de

Cum se schimbă modul nostru de lucru în viitor

Portal HR \ Evenimente \ Cum se schimbă modul nostru de lucru în viitor

Luni, 28 Septembrie, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucureşti se discută despre impactul pe care schimbarea modului de lucru îl va avea asupra profesioniștilor.

Oamenii, obiceiurile zilnice de lucru sau chiar tipurile de job-uri se schimbă continuu, cu o rapiditate crescută. Vorbim despre conectivitate globală, roboți umanizați sau new media, acestea sunt doar câteva aspecte care împing oamenii să își regândească poziția socială și profesională.

Antreprenorii, freelancerii sau angajații de pretutindeni caută să își îmbunătățească felul în care privesc viitorul la locul de muncă, prin îmbunătățirea skill-urilor și abilităților sau corelarea cu impactul tehnologic.

Pornind de la aceste trenduri, Impact Hub București i-a invitat pe Tibi Borza (MindOff Group), Andreia Patroiu (CeeVee), Dragoș Gheban(Catalyst Solutions), Cristian Tănase (Ubisoft) și Adrian Popa (Graphic Facilitator), la o dezbatere deschisă despre schimbarea modului de lucru.

Printre temele abordate la evenimentul Hub Talks se vor număra:

  • Cum se vor  schimba raporturile de lucru din mediile antreprenoriale sau corporatiste?
  • Care sunt domeniile de interes la momentul actual și cum vor evolua acestea?
  • Cum se va transforma orarul activităților pe care fiecare profesionist îl desfășoară?
  • Cum va arăta lumea profesională în 10 sau chiar 20 de ani de acum înainte?

Inspirat din provocările și realitățile societății în care trăim și din dorința celor care trec pragul Impact Hub București de a pune umărul la găsirea unor soluții acestor provocări, Hub Talks face parte dintr-o serie de întâlniri lunare ce își propun să fie un spațiu de conversații și dezbateri constructive alături de invitați speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Evenimentul are loc pe data de 28 septembrie, între orele 19:00 – 21:00 și este gratuit.

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului,

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

www.impacthub.ro

Data articol: septembrie 23, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam