Secțiune susținută de

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa, Anamaria Crețu se alătură departamentului de birouri

Portal HR \ On the move \ Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa, Anamaria Crețu se alătură departamentului de birouri

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează Departamentul de birouri, prin recrutarea Aneimaria Crețu, specialist cu o experiență de 18 ani în diverse companii multinaționale.  

Cu un background vast în domeniul imobiliar, în ultimii 8 ani, Anamaria a făcut parte din echipa companiei suedeze Skanska, unul dintre liderii industriei la nivel global, unde, inițial, a lucrat în divizia de asset management, iar ulterior a ocupat poziția de leasing & asset manager pentru clădirile Equilibrium 1&2.

Mădălina Cojocaru, Partner Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Ne bucurăm că ne putem extinde echipa de office cu o persoană cu experiența și cunoștințele profunde pe acest segment de piață. Într-o piață în care nevoile dezvoltatorilor și chiriașilor sunt într-o dinamică complexă, ne concentrăm să găsim cele mai bune soluții pentru a oferi servicii complete și cât mai aplicate pe profilul fiecărui client. Această abordare ne va permite să ne consolidăm poziția pe care am câștigat-o pe piața de consultanță imobiliară locală”.

În rolul pe care îl va ocupa în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Ana completează gama serviciilor de consultanță oferite atât proprietarilor, cât și chiriașilor, urmărind totodată dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei pe acest segment.

Anamaria Crețu, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox: Mă bucur să mă alătur unei organizații de profesioniști în cadrul unei echipe mature care a avut o contribuție semnificativă în  evoluția pieței de real estate. Angajamentul Cushman & Wakefield Echinox față de inovație și satisfacția clienților rezonează cu valorile mele profesionale, și sunt nerăbdătoare să contribui cu experiența și abilitățile  pe care le-am dobândit de-a lungul timpului la dezvoltarea și rafinarea paletei de servicii oferite.”

Sectorul spațiilor de birouri din România oferă în continuare oportunități de dezvoltare, iar rezultatele înregistrate în acest an certifică acest aspect având în vedere că estimările indică atingerea unui nivel record al suprafeței închiriate, de peste 400.000 de metri pătrați. Cu toate acestea există o serie de provocări cărora dezvoltatorii și chiriașii trebuie să facă față, cele mai multe derivând din modelul de lucru hibrid, iar în acest context, rolul consultanților imobiliari a devenit extrem de important.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de birouri al Cushman & Wakefield Echinox a oferit consultanță în ultimii trei ani pentru tranzacții de închiriere de peste 170.000 de metri pătrați la nivel național.

Data articol: decembrie 21, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam