Secțiune susținută de

Descoperă dacă ți se potrivește School for Startups

Portal HR \ Evenimente \ Descoperă dacă ți se potrivește School for Startups

Programul de pregătire antreprenorială School for Startups Romania (S4S), dezvoltat de Fundația Post-Privatizare, lansează o modalitate specială de plată destinată celor care vor să se convingă că S4S e programul de care au nevoie pentru a pune bazele unei afaceri. Astfel, participanții la School for Startups 2012 au opțiunea să plătească doar primul bootcamp de 900 RON și anul viitor, dupa desfășurarea acestuia, să decidă  daca vor să continue programul și dacă acesta se potrivește cu așteptările pe care le au de la un astfel de curs. Primul bootcamp School for Startups România se va desfășura în luna martie 2012 iar oferta se adresează antreprenorilor care se  înscriu în program până la finalul anului 2011.

De asemenea, un alt proiect special organizat de School for Startups România pentru antreprenorii care sunt la început de drum este School for Startups Open Class, un curs deschis pentru toți cei care vor să îi cunoască pe cei doi mentori ai programului S4S, Doug Richard și Marius Ghenea, și vor să afle mai multe detalii despre cursurile de anul viitor. School for Startups Open Class va fi organizat în București pe 22 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel Intercontinental și în Cluj pe 24 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel City Plaza.

Mentorii School for Startups România sunt Doug Richard, antreprenor de succes și angel investor originar din California și Marius Ghenea, unul dintre investitorii de la „Arena Leilor”, cunoscut pentru implicarea în domeniul antreprenoriatului online. Durata programului S4S este de un an de zile, timp în care participanții în program vor beneficia de consultanță de business din partea mentorilor și vor primi instruire specializată privind problemele fundamentale ale unei companii. Încă din prima zi a programului, cursanții lucrează la propriile proiecte pe baza informațiilor și a cunoștințelor oferite de cei doi mentori ai programului. Printre temele abordate în cadrul cursurilor se numără elemente importante pentru construirea unui business precum: strategii de marketing și vânzări, proiectarea produselor și a serviciilor, coordonarea echipelor de lucru și atragerea de investitori.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, sesiuni, profesori și mentori, vă rugăm să accesați site-ul oficial al programului.

Data articol: noiembrie 16, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam