Hot Now

Descopera-ti misiunea!

03 06 2011, Portal HR , Comenteaza, 5.226 afisari

Raluca Mohanu organizeaza pro-bono pentru Centrul Seeds for Happiness cursul de dezvoltare personala: “Descopera misiunea TA personala!”

Vrei sa fii cel mai bun TU? Te preocupa sa afli cine esti si care este scopul tau in viata? Vrei sa iti gasesti motivatia pentru a trai deplin fiecare zi din restul vietii tale ? Doresti sa afli cum iti poti folosi cel mai bine darurile tale unice, daruri pe care doar tu le ai?

Raluca Mohanu te invita la cursul deschis “Descopera misiunea TA personala!” in perioada 11-12 iunie 2011.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • Inveti sa te intampini pe tine cu bucurie si intelegere. Ai rabdare cu tine, ai calm si tact in a-ti explora nevoile, dorintele, ambitiile. Te asculti cu atentie; asculti mesajele tale explicite dar si cele implicite ale inconstientului tau. Afli ce este cu adevarat important pentru tine.
  • Iti descatusezi potentialul. Misiunea ta personala este un rezumat la ceea ce este important pentru tine, prioritatile tale, ce iti doresti sa obtii si ce iti doresti sa devii. Este o cale de a-ti asuma destinul si de a-l trai astfel incat actiunile tale sa fie sprijinite de ceea ce crezi in interiorul tau.
  • Ai « busola ta personala » care te ajuta sa iei cele mai bune alegeri. Poti alinia “ceea ce faci” cu “ceea ce esti”. Te impaci cu tine. Eviti confuzia si tensiunea datorate raportarii excesive la ceea ce se asteapta altii de la tine.

Esti cel care traieste viata care ii place. Esti cel care iubeste. Esti cel care gaseste modalitatea de a-si pune in valoare darurile unice. Esti echilibrat si conectat la ceilalti si la divin.

Afla mai multe despre misiunea personala aici sau aici.

Ce inveti din acest program?

Iti descoperi misiunea ta personala.

Depasesti nivelul de “indeplinire a obiectivelor” – sau dupa cum spune Andrei Plesu, “Majoritatea oamenilor tind sa creada ca un onorabil program de viata (intemeierea unei familii, realizarea profesionala, datoria fata de comunitate) are substanta necesara pentru a se constitui in sens de viata. Intrebarea cu privire la sensul vietii apare, in toata spectrala ei nuditate, deindata (si tocmai pentru ca) ti-ai indeplinit toate obiectivele”.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach acreditat, mentor coach in cadrul programului Noble Manhattan. Este membra a Asociatiei Romane de Coaching si International Institute of Coaching.

Compania sa, Steps4Change (Pasi pentru schimbare) reflecta misiunea sa profesionala de a acompania persoane si organizatii aflate in procese de tranzitie.

Afla mai multe informatii despre Raluca aici.  .

Cum se va desfasura:

Vei parcurge exercitii menite sa iti faciliteze descoperirea misiunii personale. Se vor folosi abordarea de coaching si tehnici de creativitate inspirate de terapia prin arta.

Locatia: Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sector 4 (in Piata Gara Filaret).

Data: 11 -12 iunie 2011. Programul este sambata 9:30 – 18:00 si duminica 9: 30 – 13:00.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la claudia@seedsforhappiness.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta:

Daca esti MEMBRU: Donatie catre Centrul Seeds for Happiness.

Daca esti PRIETEN al Centrului: Donatie minima 100 ron.

Costul obisnuit al acestui seminar este de 600RON. In acest caz, sustinerea cursului este pro-bono, fiind acoperita de Raluca Mohanu, fiind o contributie pentru dezvoltarea Centrului Seeds for Happiness.

Organizatorii acopera sustinerea cursului, materialele de curs si pauzele de cafea.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter