Secțiune susținută de

The Enviable Workplace: 28-29 martie 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ The Enviable Workplace: 28-29 martie 2018, București

Discuția despre employer branding s-a mutat de la a face mai mult la CINE suntem și CUM facem acest lucru diferit. Pe 28 și 29 martie te așteptăm la The Enviable Workplace – Loc de muncă de invidiat. Evenimentul are loc la Teatrul Elisabeta și este un dublu masterclass. Îi vei avea ca facilitatori pe Jorgen Sundberg și Andy Partridge, co-fondatori Link Humans.

Obiectivul este să înțelegem cum s-a schimbat lumea muncii și unde putem crea avantajul competitiv. Subiectele discutate sunt cultura organzațională, motivarea și implicarea angajatilor, și căutăm să răspundem întrebării cum creăm ambasadorilor de brand de angajator?

Primul masterclass este Engaging Millenials – facilitat de Andy Partridge și acoperă atât partea strategică de identificare, construire și comunicare a brandului de angajator cât și partea practică de utilizare a canalelor sociale potrivite pentru a atrage și păstra talentele în organizație.

Ziua a doua este dedicata subiectuui Employer Branding – masterclass susținut de Jorgen Sundberg, unde accentul va fi pus pe crearea EVP (Employer Value Proposition) și comunicării eficiente prin crearea de conținut.

Evenimenimentul este organizat de Learning Network în parteneriat cu OGI EUROPE. Biletele pot fi achizitionate pe www.learningnetwork.ro/employerbranding, iar folosind codul nostru promotional ai o reducere de 50 de Euro de la pretul de listă al biletelor: PHR50.

Data articol: martie 1, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam