Secțiune susținută de

Ericsson susține acceleratorul de startup-uri Metavallon

Portal HR \ Actual \ Ericsson susține acceleratorul de startup-uri Metavallon

Ericsson anunță colaborarea cu acceleratorul de startup-uri Metavallon din Grecia, ca parte a programului „The Accelerator 2016” care își propune să faciliteze accesul startup-urilor pe piețele din Europa și la nivel internațional.

Într-o lume în care startup-urile cu potențial au nevoie de validarea pieței și cât mai multe oportunități de dezvoltare, Metavallon și Ericsson lucrează împreună la programul „The Accelerator” cu scopul de a crea atât o legătură mai strânsă între startup-uri și piață, cât și a pregăti antreprenorii pentru succes. „The Accelerator” este un program riguros de 4 luni pentru accelerarea startup-urilor și oferă fondatorilor oportunitatea să-și creeze o prezență pe piață, un business stabil cu rezultate bune, într-un timp scurt. Programul va oferi o serie de servicii și instrumente esențiale pentru dezvoltarea startup-urilor, beneficii în valoare de peste 220.000 de dolari și fonduri de tip pre-seed de câte 22.000 de euro.

Contribuția Ericsson la programul „The Accelerator”

În ultimii ani, Ericsson a susținut constant companii și ecosisteme locale, transformând idei în realitate. Ca partener al programului „The Accelerator”, Ericsson își va împărtăși experiența și cunoștințele despre piața actuală și va oferi participanților oportunități de conectare cu diverse industrii. Totodată, Ericsson va lucra cu participanții din program pentru a le testa serviciile și produsele, oferindu-le și ocazia să lucreze cu operatori telecom în inițiative precum IoT Cloud Lab. Mai mult, antreprenorii vor avea posibilitatea de a participa la evenimentele organizate de companie pentru a beneficia de vizibilitate internațională.

„Metavallon se străduiește să transforme societatea creând un ecosistem care să încurajeze antreprenorii să dezvolte afaceri cu impact, să genereze locuri de muncă și noi oportunități de business în piață”, a spus Alexandra Choli, Fondator & Managing Director la Metavallon. „Scopul final este progresul, dezvoltarea succesului antreprenorial, îmbunătățirea economiei locale și stimularea prosperității sociale. Vrem ca parteneriatul cu Ericsson să inspire talentele din Europa să inoveze și să le susțină dorința de creație și progres.”

„Parteneriatul cu Metavallon pentru accelerarea startup-urilor din Europa și susținerea unui ecosistem pentru inovație este o modalitate excelentă de a sărbători 140 de ani de la înființarea companiei”, a menționat Marie Large, Customer Unit Head pentru Ericsson în regiunea Europei de Sud-Est. „Ericsson a pus dintotdeauna accent pe inovație și responsabilitate socială. Interacționăm în mod regulat cu clienți, universități și parteneri din țările în care avem operațiuni pentru a crea un impact pozitiv asupra societăților locale. Prin parteneriatul cu Metavallon, vedem oportunități unice de a continua să construim și să modelăm o lume mai sustenabilă și să contribuim la transformarea digitală.”

Startup-urile interesate de programul „The Accelerator 2016”, pot aplica la adresa: http://www.fundacity.com/metavallon/apply/726

Data articol: aprilie 26, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam