Hot Now

EY susține Școala de Vară de afaceri FABIZ: studii de caz care îi pregătesc pe studenți pentru piața reală

19 07 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.297 afisari

EY susține cea de-a doua ediție a școlii de vară organizată de Facultatea de Administrare a Afacerilor, desfășurată între 26 august și 4 septembrie la Mamaia și în cadrul căreia vor participa 40 de studenți.

Profesorii care vor preda în cadrul școlii de vară vin de la universități de renume, precum Sapienza (Roma), Erasmus (Roterdam) sau Oxford. Alături de aceștia, specialiștii EY vor propune discuții și studii de caz din mediul de afaceri, în contextul digitalizării.Temele de anul acesta sunt Provocările globalizării, Revoluția Digitală și Managementul schimbării.

Andreea Mihnea, Director HR, alături de Mircea Giurcan, Senior Manager în departamentul de Consultanță vor susține un workshop cu exerciții practice pe tema: ”Why is the best digital strategy a human one?”. Prima parte a zilei va fi acoperită de Andreea Mihnea, Director HR, cu o introducere în zona de evoluție a pieței muncii, analizată atât din perspectiva angajatorului, cât și din cea a angajatului în era digitizării și a digitalizării. În a doua parte, Mircea Giurcan, Senior Manager în departamentul de Consultanță, va propune un exercițiu practic, urmat de un studiu de caz, pe tema programelor de loializare în afacerile de tip B2C.

Totodată, EY va oferi, în cadrul școlii, un internship plătit în cadrul departamentului de Robotics Process Automation, urmat de certificarea aferentă, precum și premii constând în brunch-uri cu specialiști EY, cu scopul de a asigura un cadru informal pentru sesiuni de networking.

“Susținerea Școlii de afaceri a FABIZ este în linie cu intenția noastră de a contribui la o direcție congruentă între mediul academic și mediul de business. Acolo vom veni cu perspectiva pragmatică a interacțiunii EY cu piața și cu dorința de a învăța, la rândul nostru, de la profesorii de elită care vor preda discipline relevante pentru viitorul studenților. Participarea la Școala de Vară de afaceri FABIZ este parte din parteneriatul încheiat anul acesta cu Facultatea de Administrare a Afacerilor în Limbi străine”, a spus Andreea Mihnea, Director HR EY România.

Parteneriatul extins dintre EY și FABIZ include, de asemenea, o arie complexă de cursuri susținute de către specialiștii EY care au rolul de a-i pregăti pe studenți pentru piața muncii, pentru provocările cu care se pot confrunta în mediul de afaceri actual. De la cursuri de management consulting, la studii de caz în domenii precum analiză financiară sau raportare financiară, EY se implică activ, alături de echipa de profesori, în schimbarea curriculei și în adaptarea domeniilor studiate la mediul actual. De asemenea, EY contribuie la îmbunătățirea calității actului de studiu prin susținerea amenajării de spații propice învățării în cadrul ASE.

Adauga comentariu

Cele mai noi

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o nouă schimbare în cadrul echipei locale de management, prin numirea lui Vlad Vlădescu în funcția de East Balkans Snacks Marketing Manager. „Sunt încântat să preiau acest rol și să lucrez în continuare cu echipa noastră talentată pentru a dezvolta strategii care să creeze […]

Detalii

Astăzi, pe o piață din ce în ce mai competitivă, brandul de angajator joacă un rol strategic în promovarea și poziționarea companiilor, dar și în atragerea de talente noi și păstrarea angajaților valoroși actuali. Pe 5 aprilie, Employer Branding Conference 2023, cel mai important eveniment de profil din România, oferă profesioniștilor din HR oportunitatea de […]

Detalii

Discuțiile despre salarii sunt în general tabu, însă în ultimii doi ani, dorința României de a se alinia la tendințele europene privind transparentizarea salariilor a dus către conversații mai deschise, astfel încât angajații să fie conștienți de valoarea lor din punct de vedere profesional. În acest sens, 9 din 10 angajați spun că își doresc […]

Detalii

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter