Secțiune susținută de

Fii propriul tau coach!

Portal HR \ Evenimente \ Fii propriul tau coach!

Coaching-ul este mai mult decat o moda, este o tehnica de dezvoltare de care ar trebui sa beneficieze toti cei cu „stofa” de performeri de top pentru a-si scoate din zona de potential valoarea si a o proiecta cu succes in performanta si implinire profesionala.

Dar oricat de mult ar avea organizatiile nevoie de coaching de calitate, dimensiunea costurilor financiare pe care o investitie pe scara larga in servicii de acest gen o atrage dupa sine nu este un subiect usor de trecut cu vederea. Un motiv suficient de puternic pentru a cauta alternative. Aceasta este si propunerea webcast-ului HCI.org din data de 17 februarie pe care vi-l recomandam.

Ideea de baza de la care porneste este aceea ca daca HR-ul ar reusi sa ii ajute pe angajati sa fie proprii lor coachi, consecintele asupra nivelului de performanta si motivatie ar fi extraordinare. Webcast-ul isi propune deci sa ii ajute pe cei de la HR si pe cei din pozitii de leadership sa ii ajute mai departe pe cei care doresc sa se dezvolte prin coaching auto-indus. Subiectele abordate sunt generoase:

– cum se pot auto-evalua talentele pentru a intelege daca pot deveni proprii lor coachi;

– intelgerea procesului in 7 etape care trebuie parcurs pentru ca efortul de auto-coaching sa fie viabil si sa dea rezultate;

– importanta identificarii grupului de suport pentru cei care sunt proprii lor coachi.

Inscrie-te la webcast-ul Grow On…Coach Yourself: The Role of HR in Self-Coaching din data de 17 februarie, pentru a descoperi cum il poti ajuta pe angajatul cu potential care momentan nu are acces la un program de coaching platit de organizatie sa devina propriul sau coach.

Data articol: februarie 4, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam