Hot Now

Gabriel Pantelimon – noul General Manager Xerox România și Turcia

26 07 2022, Portal HR , Comenteaza, 187 afisari

Gabriel Pantelimon preia conducerea activităților Xerox în România, alături de Turcia, din poziția de General Manager, cu începere din luna iulie. Cu o experiență anterioară consistentă în rolul de General Manager Xerox România și conducând deja operațiunile din Turcia, Gabriel este candidatul ideal pentru a-i urma Florinei Sereș. Florina a fost promovată în funcția de Vice Președinte pentru consumabile și hârtie în regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitățile de Operations Support Director pentru aceeași regiune.

Gabriel Pantelimon a fost numit pentru prima data la conducerea operațiunilor din România și Republica Moldova ale Xerox în 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. În tot timpul în care a condus subsidiara din Turcia, a ținut, însă, legătura cu piața locală, astfel încât extinderea responsabilităților sale asupra țării noastre a fost un pas natural.

Florina Sereș a condus Xerox România, începând cu luna iunie 2020, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.


Mă bucur foarte mult să revin la conducerea echipei Xerox din România, de care m-am simțit aproape în continuare, în ultimii ani,” spune Gabriel Pantelimon. „Mă bucur și mai mult cu cât ea este rezultatul promovării Florinei, cu care am lucrat excelent în trecut. Industria noastră parcurge o serie de transformări profunde, iar spiritul autentic inovator al Xerox a fost testat în ultimele două decenii de foarte multe ori, demonstrând valoarea de business a ideilor noi.”

Compania americană are o adevărată tradiție în promovarea specialiștilor români în structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind și el la conducerea operațiunilor din România, prima dată, după o poziție regională de marketing – Director de Vânzări și marketing Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia.

Xerox îmbină viziunea în ceea ce privește produsele, serviciile și business-ul cu longevitatea și stabilitatea echipei, lucru rar în aceste vremuri”, spune Gabriel Pantelimon. „Este o companie care permite cariere profesionale deosebite, evaluând și recompensând succesul. Din postura de General Manager România și Turcia, voi avea ocazia să conduc două subsidiare diferite din multe puncte de vedere, dar care oferă sinergii și idei transferabile pentru rezultate de business tot mai bune.” 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Majoritatea companiilor care activează în domenii precum cel al construcțiilor au o arie de desfășurare a activității și în alte țări din Uniunea Europeană, fapt ce atrage nevoia de a aloca personal în statul în care se desfășoară respectivul proiect. Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa […]

Detalii

Evensys organizează pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel București, cea de-a noua ediție a celui mai important eveniment despre brandul de angajator din România, Employer Branding Conference. Pe lângă informațiile relevante din cadrul conferinței oferite comunității specialiștilor din HR și EB, anul acesta lansează și prima ediție a Employer Branding Awards. De la […]

Detalii

Salariul mediu al celor care lucrează în resurse umane este de 3.800 de lei, potrivit Salario, comparatorul salarial marca eJobs. În ciuda faptului că este un domeniu cu angajați preponderent specialiști, cu studii superioare, salariile din acest sector sunt depășite de cele din domenii precum automotive, agricultură sau construcții / instalații. Plafoanele de remunerare se […]

Detalii

Radu Diaconu este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter