Secțiune susținută de

Gabriel Pantelimon – noul General Manager Xerox România și Turcia

Portal HR \ Actual \ Gabriel Pantelimon – noul General Manager Xerox România și Turcia

Gabriel Pantelimon preia conducerea activităților Xerox în România, alături de Turcia, din poziția de General Manager, cu începere din luna iulie. Cu o experiență anterioară consistentă în rolul de General Manager Xerox România și conducând deja operațiunile din Turcia, Gabriel este candidatul ideal pentru a-i urma Florinei Sereș. Florina a fost promovată în funcția de Vice Președinte pentru consumabile și hârtie în regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitățile de Operations Support Director pentru aceeași regiune.

Gabriel Pantelimon a fost numit pentru prima data la conducerea operațiunilor din România și Republica Moldova ale Xerox în 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. În tot timpul în care a condus subsidiara din Turcia, a ținut, însă, legătura cu piața locală, astfel încât extinderea responsabilităților sale asupra țării noastre a fost un pas natural.

Florina Sereș a condus Xerox România, începând cu luna iunie 2020, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.


Mă bucur foarte mult să revin la conducerea echipei Xerox din România, de care m-am simțit aproape în continuare, în ultimii ani,” spune Gabriel Pantelimon. „Mă bucur și mai mult cu cât ea este rezultatul promovării Florinei, cu care am lucrat excelent în trecut. Industria noastră parcurge o serie de transformări profunde, iar spiritul autentic inovator al Xerox a fost testat în ultimele două decenii de foarte multe ori, demonstrând valoarea de business a ideilor noi.”

Compania americană are o adevărată tradiție în promovarea specialiștilor români în structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind și el la conducerea operațiunilor din România, prima dată, după o poziție regională de marketing – Director de Vânzări și marketing Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia.

Xerox îmbină viziunea în ceea ce privește produsele, serviciile și business-ul cu longevitatea și stabilitatea echipei, lucru rar în aceste vremuri”, spune Gabriel Pantelimon. „Este o companie care permite cariere profesionale deosebite, evaluând și recompensând succesul. Din postura de General Manager România și Turcia, voi avea ocazia să conduc două subsidiare diferite din multe puncte de vedere, dar care oferă sinergii și idei transferabile pentru rezultate de business tot mai bune.” 

Data articol: iulie 26, 2022

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam