Secțiune susținută de

Gala premiilor AvocatNet.ro

Portal HR \ Evenimente \ Gala premiilor AvocatNet.ro

Pe 13 iunie 2012, Gala premiilor AvocatNet.ro va reuni cei mai importanţi avocaţi, consultanţi financiari şi oameni de business, în cadrul unui eveniment unic, în care se vor acorda premii pentru cele mai bune rezultate obţinute de societăţile de avocatură şi de către companiile de consultanţă pe parcursul anului 2011. Partenerul principal al evenimentului din acest an este Forbes România.

Gala premiilor AvocatNet.ro 2012 este al doilea eveniment din seria de evenimente anuale prin care AvocatNet.ro îşi doreşte să răsplătească excelenţa în activitatea de consultanţa juridica şi fiscală, dedicată mediului de afaceri.

Un juriu independent va reprezenta garanţia unui proces de jurizare transparent şi corect. Juriul este format din manageri ai unor companii importante şi reprezentanţi ai unor instituţii de stat cu impact în zona de afaceri.

Premii pentru consultanţa juridică

1. Societatea de avocatură a anului (în funcţie de cifra de afaceri)

2. Echipa anului: finanţe bănci, energie, imobiliare, insolvenţă şi restructurări, M&A, retail, servicii medicale, IT&C, litigii şi arbitraj, concurenţă, pieţe de capital

3. Managing Partner-ul anului

4. PR-ul anului

5. Cel mai bun program de CSR

6. Cel mai bun program de internship

Premii pentru consultanţa fiscală

1. Societatea de consultanţă fiscală a anului (în funcţie de cifra de afaceri)

2. Echipa anului: audit, payroll, taxe

3.Managing partner-ul anului

4. PR-ul anului

5. Cel mai bun program de CSR

6. Cel mai bun program de internship

Ediţia din 2011

Peste 200 de participanţi au fost prezenţi, pe 13 aprilie 2011, în sala de bal a Palatului Ghika pentru a asista la prima ediţie a Galei AvocatNet.ro, alături de nume importante din consultanţa juridică şi fiscală din România.

Cea mai mare parte dintre cele 21 de categorii de premii acordate în 2011 au recompensat performanţa consultanţilor juridici şi fiscali. Însă, pentru prima dată în România, AvocatNet.ro a desemnat şi cei mai buni specialişti de PR care comunică activitatea firmelor specializate în consultanţa de afaceri pe probleme fiscale şi juridice.

Evenimentul a marcat, totodată, împlinirea a 10 ani de existenţa a cotidianului de business AvocatNet.ro.

Data articol: mai 23, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam