Secțiune susținută de

HR Directorul de la Flanco, întâlnire cu HR-ii din Brașov

Portal HR \ Evenimente \ HR Directorul de la Flanco, întâlnire cu HR-ii din Brașov

Companiile mici și mijlocii sunt cele care aplică adesea, după modelul companiilor mari, diverse programe și metode de engagement și performance în rândul angajaților lor.

 Cum păstrăm angajații în companiile din România?

De ce rămân angajații în Flanco România sunt îndemnați să afle HR–ii din Brașov la întâlnirea informală dedicată departamentului de Resurse Umane, HR Breakfast, din 30 iunie.

Comunitatea în oglinda performanței. Studiu de caz Flanco este tema pe care o aduce în discuție Nicoleta Capătă, HR Director Flanco în cadrul HR Breakfast, eveniment conex al Conferinței de Resurse Umane HR Summit, organizat de agenția de evenimente Libero Events.

La nivel mondial, 87% dintre angajați sunt fie disengaged, fie indiferenți, ba mai mult se pot număra și ca fiind disengaged și ostili față de organizația din care fac parte. Unele dintre organizații au realizat cum să stabilească conexiuni emoționale și să creeze un mediu unde oamenii să iubească ceea ce fac. Acestea sunt companiile care au setat standarde la nivel mondial cu privire la un loc de muncă deosebit, conform Gallup.com.

Comunitate în oglinda performanței

Când companiile și-au setat dorința de a avea angajați implicați, vorbim despre crearea unei comunități la locul de muncă. Această comunitate stă față în față cu crearea performanței.

Atunci intră în discuție elementele care indică performanța unui business, care pun accent pe competitivitate, puterea brandului sau influența pe piața în continuă dezvoltare.

Despre toate acestea și nu numai află cei prezenți la HR Breakfast, eveniment conex al Conferinței de Resurse Umane HR Summit, conferință ce are loc la nivel național în orașe precum Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Înscrierile pentru HR Breakfast Brașov continuă pe www.hrsummit.ro/hr-breakfast/

Locație: Brașov, Cafenea: str. Bistro de l’Arte, ora 9:00.

Data articol: iunie 28, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam