Secțiune susținută de

HR Innovation Forum: 22 noiembrie 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ HR Innovation Forum: 22 noiembrie 2018, București

Revista HR Manager organizează pe 22 noiembrie 2018, a doua ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la DB Connect, în București.

Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, sunt voci care afirmă că HR digital disruption este un fapt împlinit.

În acest context, într-un cadru neconvențional și alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, se dezbat teme precum: HR-ul într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Cum putem noi, ca persoane din HR, să fim mai relevanți și să avem un impact mai mare într-un mediu VUCA (volatil, incert, complex, ambiguu)? Cum vor afecta procesele digitale planurile noastre strategice în materie de resurse umane? Pentru cât timp mai putem rămâne la procesele noastre vechi de resurse umane și să argumentăm că încă mai fac o treabă bună?

Alte subiecte care vor fi abordate:

  • Busola pentru inovație: cum găsim oamenii care ne pot duce mai departe
  • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator?!
  • Programele de recunoaștere: recalibrarea impactului asupra engagementului
  • Noua generație a beneficiilor extra-salariale din România

 

În partea a doua a conferinței, se va desfășura “HR Speakings Inspirational” o competiție în care mai mulți HR Manageri vor susține discursuri inspiraționale de câte șapte minute pe formatul TEDx Talks, povești inspiraționale din leadership și talent management. Publicul va vota care discursuri au fost cele mai inspiraționale.

Evenimentul se adresează managerilor din departamentul HR: HR Director, HR Manager, Recruitment Manager, Talent Acquistion Manager, OD Manager, L&D Manager si HRBP din companii cu diverse domenii de activitate.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Lorena Furtună, Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania; Dragoş Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions; Cătălina Marinescu, HR & Services Manager Industrial Operations, Zentiva Romania; Marian Hanganu, Director de Vânzări, Romanian Software; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro; Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy; Marius Ciurariu, Director de Resurse Umane, Provident; Irina Mînzala, Central Europe Talent Acquisition Lead for Accenture Operations; Monica Mardare, Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Sorin Voicu, Training Director, BRD – Groupe Société Générale și alții.

Moderator: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-șef, Revista CARIERE

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-strategic-pentru-companii-de-servicii-si-retail/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Data articol: noiembrie 9, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam