Hot Now

HR Innovation Forum: 22 noiembrie 2018, București

09 11 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.076 afisari

Revista HR Manager organizează pe 22 noiembrie 2018, a doua ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la DB Connect, în București.

Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, sunt voci care afirmă că HR digital disruption este un fapt împlinit.

În acest context, într-un cadru neconvențional și alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, se dezbat teme precum: HR-ul într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Cum putem noi, ca persoane din HR, să fim mai relevanți și să avem un impact mai mare într-un mediu VUCA (volatil, incert, complex, ambiguu)? Cum vor afecta procesele digitale planurile noastre strategice în materie de resurse umane? Pentru cât timp mai putem rămâne la procesele noastre vechi de resurse umane și să argumentăm că încă mai fac o treabă bună?

Alte subiecte care vor fi abordate:

  • Busola pentru inovație: cum găsim oamenii care ne pot duce mai departe
  • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator?!
  • Programele de recunoaștere: recalibrarea impactului asupra engagementului
  • Noua generație a beneficiilor extra-salariale din România

 

În partea a doua a conferinței, se va desfășura “HR Speakings Inspirational” o competiție în care mai mulți HR Manageri vor susține discursuri inspiraționale de câte șapte minute pe formatul TEDx Talks, povești inspiraționale din leadership și talent management. Publicul va vota care discursuri au fost cele mai inspiraționale.

Evenimentul se adresează managerilor din departamentul HR: HR Director, HR Manager, Recruitment Manager, Talent Acquistion Manager, OD Manager, L&D Manager si HRBP din companii cu diverse domenii de activitate.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Lorena Furtună, Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania; Dragoş Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions; Cătălina Marinescu, HR & Services Manager Industrial Operations, Zentiva Romania; Marian Hanganu, Director de Vânzări, Romanian Software; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro; Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy; Marius Ciurariu, Director de Resurse Umane, Provident; Irina Mînzala, Central Europe Talent Acquisition Lead for Accenture Operations; Monica Mardare, Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Sorin Voicu, Training Director, BRD – Groupe Société Générale și alții.

Moderator: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-șef, Revista CARIERE

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-strategic-pentru-companii-de-servicii-si-retail/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter