Hot Now

HR Innovation Forum: 22 noiembrie 2018, București

09 11 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.163 afisari

Revista HR Manager organizează pe 22 noiembrie 2018, a doua ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la DB Connect, în București.

Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, sunt voci care afirmă că HR digital disruption este un fapt împlinit.

În acest context, într-un cadru neconvențional și alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, se dezbat teme precum: HR-ul într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Cum putem noi, ca persoane din HR, să fim mai relevanți și să avem un impact mai mare într-un mediu VUCA (volatil, incert, complex, ambiguu)? Cum vor afecta procesele digitale planurile noastre strategice în materie de resurse umane? Pentru cât timp mai putem rămâne la procesele noastre vechi de resurse umane și să argumentăm că încă mai fac o treabă bună?

Alte subiecte care vor fi abordate:

  • Busola pentru inovație: cum găsim oamenii care ne pot duce mai departe
  • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator?!
  • Programele de recunoaștere: recalibrarea impactului asupra engagementului
  • Noua generație a beneficiilor extra-salariale din România

 

În partea a doua a conferinței, se va desfășura “HR Speakings Inspirational” o competiție în care mai mulți HR Manageri vor susține discursuri inspiraționale de câte șapte minute pe formatul TEDx Talks, povești inspiraționale din leadership și talent management. Publicul va vota care discursuri au fost cele mai inspiraționale.

Evenimentul se adresează managerilor din departamentul HR: HR Director, HR Manager, Recruitment Manager, Talent Acquistion Manager, OD Manager, L&D Manager si HRBP din companii cu diverse domenii de activitate.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Lorena Furtună, Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania; Dragoş Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions; Cătălina Marinescu, HR & Services Manager Industrial Operations, Zentiva Romania; Marian Hanganu, Director de Vânzări, Romanian Software; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro; Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy; Marius Ciurariu, Director de Resurse Umane, Provident; Irina Mînzala, Central Europe Talent Acquisition Lead for Accenture Operations; Monica Mardare, Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Sorin Voicu, Training Director, BRD – Groupe Société Générale și alții.

Moderator: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-șef, Revista CARIERE

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-strategic-pentru-companii-de-servicii-si-retail/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Modificările recente aduse Codului fiscal vin în sprijinul companiilor, consideră majoritatea respondenților (56%) în cadrul unui sondaj realizat de PwC România, iar facilitatea care va fi aplicată de cele mai multe companii (67%) vizează beneficiile pentru angajații aflați în telemuncă. Astfel, doar 8% dintre participanți au spus că modificările nu le sunt utile, în vreme […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice în această perioadă și în viitorul apropiat, dar și […]

Detalii

Economia globală va avansa în 2021 cu aproximativ 5%, fiind cea mai rapidă rată de creștere înregistrată în secolul 21, urmând să revină la nivelul dinainte de pandemie până la finalul anului curent sau, cel târziu, până la începutul anului viitor, arată raportul PwC Global Economic Watch 2021. Deși economia globală în ansamblu își va […]

Detalii

Guvernul a decis completarea cadrului normativ ce vizează zilele libere plătite acordate părinţilor pentru supravegherea copiilor de până în 12 ani astfel încât să acorde dreptul la liberele plătite și din ianuarie 2021, până la finele anului școlar, în vară. Aceste libere se pot acorda doar în contextul în care școala se face online, iar […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter