Hot Now

HR Innovation Forum: 22 noiembrie 2018, București

09 11 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.038 afisari

Revista HR Manager organizează pe 22 noiembrie 2018, a doua ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la DB Connect, în București.

Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, sunt voci care afirmă că HR digital disruption este un fapt împlinit.

În acest context, într-un cadru neconvențional și alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, se dezbat teme precum: HR-ul într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Cum putem noi, ca persoane din HR, să fim mai relevanți și să avem un impact mai mare într-un mediu VUCA (volatil, incert, complex, ambiguu)? Cum vor afecta procesele digitale planurile noastre strategice în materie de resurse umane? Pentru cât timp mai putem rămâne la procesele noastre vechi de resurse umane și să argumentăm că încă mai fac o treabă bună?

Alte subiecte care vor fi abordate:

  • Busola pentru inovație: cum găsim oamenii care ne pot duce mai departe
  • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator?!
  • Programele de recunoaștere: recalibrarea impactului asupra engagementului
  • Noua generație a beneficiilor extra-salariale din România

 

În partea a doua a conferinței, se va desfășura “HR Speakings Inspirational” o competiție în care mai mulți HR Manageri vor susține discursuri inspiraționale de câte șapte minute pe formatul TEDx Talks, povești inspiraționale din leadership și talent management. Publicul va vota care discursuri au fost cele mai inspiraționale.

Evenimentul se adresează managerilor din departamentul HR: HR Director, HR Manager, Recruitment Manager, Talent Acquistion Manager, OD Manager, L&D Manager si HRBP din companii cu diverse domenii de activitate.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Lorena Furtună, Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania; Dragoş Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions; Cătălina Marinescu, HR & Services Manager Industrial Operations, Zentiva Romania; Marian Hanganu, Director de Vânzări, Romanian Software; Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro; Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy; Marius Ciurariu, Director de Resurse Umane, Provident; Irina Mînzala, Central Europe Talent Acquisition Lead for Accenture Operations; Monica Mardare, Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Sorin Voicu, Training Director, BRD – Groupe Société Générale și alții.

Moderator: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-șef, Revista CARIERE

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-strategic-pentru-companii-de-servicii-si-retail/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter