Hot Now

HR Summit, cea mai mare ExpoConferință de Resurse Umane din zona Transilvaniei

15 03 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.569 afisari

În cadrul evenimentului, desfășurat în perioada 11-12 aprilie 2013, se vor dezbate strategii și viziuni pe care managementul resurselor umane le aplică pentru dezvoltarea durabilă a business-ului actual.

HR  Summit aduce la Cluj-Napoca peste 24 de speakeri din țară, prezentari, studii de caz, sesiuni de debate, 12 workshopuri și zona expozițională, toate gândite pentru peste 200 de participanți din industrie.  

Vorbitorii vor veni din companii de resurse umane, servicii de recrutare, companii de coaching și training, furnizori de servicii financiare, dintre care menționam : Adobe România, JT International, Dale Carnegie Training, TNT Express România, IQuest, Gameloft, Grup Sapte.

Speakerii vor aborda teme concrete, oferind o perspectivă asupra resurselor umane în cifre. Evidence-based coaching, HR&User experience design, Managementul generației Y, Social media în HR sunt doar cateva dintre teme, programul complet putând fi consultat pe site-ul evenimentului.  Dintre speakerii acestei ediții îi menționăm pe  Mihaela Forgaciu, Strategic HR Advisor, Mihaela Perianu, Managing Partner Dale Carnegie Training, Monica Vijeu – HR Director JT International, Bulent Duagi- HR Business Partner Adobe. Participanții vor putea dezbate tendințele pieței de HR pentru 2013 și vor discuta despre previziuni pentru 2014.

Online-ul are un mare cuvânt de spus în relația dintre angajat și angajator, de accea partenerul ExpoConferinței HR Summit este platforma online Best Jobs, care pune la dispoziția clienților săi resurse de angajare și recrutare.

În completarea conferinței vine și zona expozițională, unde timp de două zile furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și ofertele pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla despre serviciile de pe piața de HR, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, training&coaching și a resurselor umane cu managerii și specialiștii din domeniu. 

Zona expo va fi deschisă atât pentru participanții care s-au înscris la sesiunile de dezbateri, prezentări și workshop-uri, dar și vizitatorilor care doresc să intre în contact cu domeniul HR-ului.

Ca participanți, sunt așteptați peste 200 de specialiști de HR, headhunters, general manageri, consultanți și companii de resurse umane. 

Lista întreagă a speakerilor, temele și programul complet găsiți pe site-ul evenimentului.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Ca urmare a răspândirii epidemiei COVID19 și a instituirii stării de urgență ce limitează circulația persoanelor, redacția Revistei CARIERE a hotărât să pună gratuit la dispoziția cititorilor săi ediția digitală a publicației, începând cu Martie 2020. Este o formă de respect și de grijă față de integritatea oamenilor și față de nevoia lor de a […]

Detalii

Echipa Biz a lansat astăzi BizRomânia, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro și ediția specială a revistei, Biz România. Realizat în timp record, proiectul este dedicat comunității de business și oferă recomandări și soluții de la cei mai puternici experți și analiști pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului. „Acum este nevoie mai mult […]

Detalii

Inițiativa „Reacție pentru educație”, susținută de Ministerul Educației și Cercetării și inițiată de Narada, cu sprijinul Cora România, lansează o platformă digitală care ușurează accesul la educația la distanță pentru cel puțin 30.000 de profesori și elevii lor. Reacție pentru educație este un plan de intervenție, structurat pe două dintre cele mai plauzibile scenarii posibile […]

Detalii

Autor: Claudia Sofianu, Partener, Liderul Diviziei de Impozit pe venit și contribuții sociale, EY România Efectele pandemiei COVID-19 asupra relației dintre angajați și angajatori sunt încă incomplet cunoscute și greu de anticipat în acest moment, dar printre ele ar putea fi: reducerea mobilității oamenilor, folosirea accentuată a mijloacelor de comunicare la distanță și a tehnologiei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter