Secțiune susținută de

Încă 4 motive pentru care să te abonezi la newsletter-ul PortalHR

Portal HR \ Actual \ Încă 4 motive pentru care să te abonezi la newsletter-ul PortalHR

Dacă te abonezi la newsletter-ul nostru vei afla în fiecare zi cele mai importante știri din resurse umane, vei descoperi tendințe și idei din acest domeniu esențial pentru succesul organizațiilor, dar și cele mai importante evenimente și resurse pe care nu trebuie să le ratezi pentru dezvoltarea ta personală și evoluția în carieră.

În plus, începând de azi, îți mai oferim încă 4 motive pentru care să te abonezi la newsletter-ul PortalHR. Membrii comunității PortalHR au acces și pot descărca documente pe care le oferim în exclusivitate. Este vorba despre 4 formate de CV-uri care suntem siguri că te vor ajuta să ieși repede și cu succes din dilema redactării acestui document esențial pentru evoluția ta profesională.

Dacă ești la început de drum în carieră și nu știi ce informații să incluzi într-un astfel de document, dacă ai déjà câțiva ani buni de experiență în spate și ai vrea să te asiguri că îi prezinți în cea mai concisă și de impact formă, dacă vrei să îți elaborezi un CV funcțional pentru a scoate în evidență principalele zone de competență sau realizările cu care este firesc să te mândrești, formatele de CV-uri pe care ți le punem la dispoziție sunt cu siguranță soluția. Adaptează-le profilului și experienței tale pentru a obține acel impact pe care ți-l dorești atunci când vine vorba de prezența și reputația ta pe piața muncii.

Toți cei care sunt deja abonați la newsletter-ul nostru vor primi direct linkul de la care pot descărca aceste documente. În plus, plănuim ca în timp să creștem colecția de resurse esențiale pentru succesul tău profesional și te vom ține la curent cu acest lucru prin intermediul newsletter-ului nostru zilnic.

Așadar, aboneaza-te azi la newsletter-ul nostru folosind formularul acesta. După abonare și confirmarea adresei de mail, vei primi link-ul de unde poți descărca cele 4 formate de CV-uri.

Îți mulțumim pentru încredere și… Bine ai venit în comunitatea PortalHR!

Data articol: mai 16, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam