Secțiune susținută de

Inspirație de la fondatorul Duolingo

Portal HR \ Actual \ Inspirație de la fondatorul Duolingo

Tim Ferris, autorul cărții Săptămâna de 4 ore (lectură obligatorie pentru oricine își propune să fie mai productiv și să aibă un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională), antreprenor cu o viziune excentrică despre lume și viață, oferă cititorilor blogului său interviuri inspiraționale cu profesioniști care, în domeniul în care activează, schimbă legile jocului într-un mod inspirat și motivațional pentru ceilalți.

Azi vă propunem să ascultați discuția pe care a avut-o cu Luis von Ahn despre învățarea limbilor străine, dezvoltarea companiilor și… schimbarea lumii. 🙂

Luis von Ahn este antreprenor și profesor la Carnegie Mellon University. Predă ceea ce în State se numește Computer science. Este cunoscut ca inventatorul CAPTCHAs iar premiile pe care le-a câștigat de-a lungul timpului vorbesc de la sine despre inteligența și creativitatea sa (A fost nominalizat printre cei 10 Most Brilliant Scientists de Popular Science Magazine, fiind unul dintre 20 Best Brains Under 40, dar și unul dintre Inovatorii de top sub 35 de ani conform MIT Technology Review, precum și unul dintre 100 Most Innovative People in Business, conform Fast Company Magazine).

Cel mai ușor mod de a face cunoștință cu el este să descărcați pe smartphone aplicația Duolingo pentru învățarea gratuită a limbilor străine. El este CEO și fondator al acestei platforme de învățare care are acum peste 100 milioane de utilizatori, fiind recunoscută drept cea mai la utilizată metodă pentru învățarea limbilor străine.

Discuția lui Tim Ferris cu Luis von Ahn abordează subiecte precum: cărțile și resursele pe care le recomandă antreprenorilor, care au fost mentorii pe care i-a avut la început de drum și ce lecții a învățat de la ei, cum să recrutăm profesioniști în domeniul tehnic și multe altele.

Accesați înregistrarea urmând linkul din acest articol: Luis von Ahn on Learning Languages, Building Companies, and Changing the World.

Data articol: februarie 24, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam