Secțiune susținută de

Julien Munch este numit Chief Operating Officer în cadrul Carrefour Franța

Portal HR \ On the move \ Julien Munch este numit Chief Operating Officer în cadrul Carrefour Franța

Laurent Vallée, Secretarul General al Grupului și CEO-ul regiunii de Nord a Europei, va asigura interimatul pentru România

O serie de numiri strategice au avut loc în cadrul Grupului Carrefour la nivel european. După un parcurs puternic în echipa Carrefour România, în cei trei ani de mandat, Julien Munch este numit Chief Operating Officer în Carrefour Franța, începând cu ianuarie 2024. Pe perioada de tranziție, Laurent Vallée, Secretarul General al Grupului Carrefour și CEO pentru regiunea de Nord a Europei, va asigura interimatul pentru România.

În primul rând, aș dori să mulțumesc Grupului pentru încrederea acordată! Știu că plecarea din această țară frumoasă care este România va avea un impact profund asupra mea. După trei ani intenși, mii de kilometri pe care i-am străbătut de-a lungul și de-a latul țării și foarte multe momente de neuitat, petrecute alături de colegi, parteneri și clienți, cu siguranță voi lăsa o parte din mine aici. Le mulțumesc tuturor celor peste 17 000 de colegi pentru tot ceea ce am realizat împreună în beneficiul clienților noștri, în tot acest timp. Am descoperit oameni talentați, dedicați și extrem de profesioniști. Și am descoperit 41 de județe, o capitală și o țară de care românii se pot mândri”, a declarat Julien Munch.

În prezent, Carrefour România se bucură de o dinamică puternică, având o rețea omnicanal robustă și în continuă expansiune de aproape 450 de magazine la nivelul întregii țări, odată cu integrarea formatelor Cora.

Data articol: decembrie 14, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam