Hot Now

L&D Industry Survey – studiul care contribuie la dezvoltarea industriei de learning & development din România

15 02 2019, Portal HR , Comenteaza, 493 afisari

Compania Learning Network a inițiat la începutul acestui an o amplă cercetare de piață în domeniul learning & development la care sunt invitați să participe profesioniștii din resurse umane și specialiștii în consultanță care își desfășoară activitatea în România.

Studiul L&D Industry Survey oferă rezultate valoroase, contribuind la identificarea celor mai apreciate subiecte de L&D din organizații și a celor mai apreciați traineri, coach și companii de consultanță din România. Prin realizarea acestei radiografii de amploare compania Learning Network își propune să ofere insight-uri utile pentru dezvoltarea pieței de L&D și să contribuie astfel la îmbunătățirea practicilor existente.

„Suntem foarte încântați de faptul că anul acesta cercetarea este concepută în colaborare cu doamna Maria Predoiu, Antreprenor EdTech și Președinte al Senatului IAA România, și domnul Profesor Valeriu Frunzaru, conferențiar și prodecan al Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, ambii având experiență atât în domeniul cercetării, cât și în tehnicile de predare și comunicare”, a declarat Clementina Anghelache, Learning Facilitator & Publisher în cadrul Learning Network.

Răspunsurile primite vor fi colectate anonim pe o platformă specializată de cercetare de piață, iar rezultatele vor fi prezentate într-o formă care nu va permite identificarea răspunsurilor individuale, desfășurându-se în condițiile respectării datelor cu caracter personal.

Cercetarea va fi cu atât mai valoroasă cu cât vor fi mai multe persoane care vor răspunde la chestionar. De aceea, vă invităm să contribuiți și dvs. la dezvoltarea industriei de learning & development din România prin completarea chestionarului folosind linkul acesta. Puteți trimite răspunsurile dvs. până la data de 4 martie 2019.

Rezultatele integrale ale cercetării vor fi disponibile în varianta de print și pdf, la o dată ce va fi transmisă ulterior.

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc rezultate remarcabile în viața lor. Portalul www.learningnetwork.ro vă oferă informații din industria de learning & development sub formă de știri, articole și review-uri și posibilitatea de a achiziționa bilete la conferințe și cursuri deschise.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter