Hot Now

L&D Industry Survey – studiul care contribuie la dezvoltarea industriei de learning & development din România

15 02 2019, Portal HR , Comenteaza, 1.101 afisari

Compania Learning Network a inițiat la începutul acestui an o amplă cercetare de piață în domeniul learning & development la care sunt invitați să participe profesioniștii din resurse umane și specialiștii în consultanță care își desfășoară activitatea în România.

Studiul L&D Industry Survey oferă rezultate valoroase, contribuind la identificarea celor mai apreciate subiecte de L&D din organizații și a celor mai apreciați traineri, coach și companii de consultanță din România. Prin realizarea acestei radiografii de amploare compania Learning Network își propune să ofere insight-uri utile pentru dezvoltarea pieței de L&D și să contribuie astfel la îmbunătățirea practicilor existente.

„Suntem foarte încântați de faptul că anul acesta cercetarea este concepută în colaborare cu doamna Maria Predoiu, Antreprenor EdTech și Președinte al Senatului IAA România, și domnul Profesor Valeriu Frunzaru, conferențiar și prodecan al Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, ambii având experiență atât în domeniul cercetării, cât și în tehnicile de predare și comunicare”, a declarat Clementina Anghelache, Learning Facilitator & Publisher în cadrul Learning Network.

Răspunsurile primite vor fi colectate anonim pe o platformă specializată de cercetare de piață, iar rezultatele vor fi prezentate într-o formă care nu va permite identificarea răspunsurilor individuale, desfășurându-se în condițiile respectării datelor cu caracter personal.

Cercetarea va fi cu atât mai valoroasă cu cât vor fi mai multe persoane care vor răspunde la chestionar. De aceea, vă invităm să contribuiți și dvs. la dezvoltarea industriei de learning & development din România prin completarea chestionarului folosind linkul acesta. Puteți trimite răspunsurile dvs. până la data de 4 martie 2019.

Rezultatele integrale ale cercetării vor fi disponibile în varianta de print și pdf, la o dată ce va fi transmisă ulterior.

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc rezultate remarcabile în viața lor. Portalul www.learningnetwork.ro vă oferă informații din industria de learning & development sub formă de știri, articole și review-uri și posibilitatea de a achiziționa bilete la conferințe și cursuri deschise.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter