Hot Now

Leader as a Coach Mastery, cu Jim Bagnola și invitații săi

24 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.405 afisari

Cunoscutul trainer și coach internațional, Jim Bagnola, va susține la Hilton Athenee Palace din  București, în data de 6 iunie, o conferință axată pe tehnicile și metodele de transformare a leaderilor în antrenori pentru echipele pe care le conduc. Obiectivul întregului eveniment este acela de a ajuta participanții să dezvolte condiția de lider în rândul celorlalti membri din cadrul echipei și al organizației, prin coaching.

Jim Bagnola și invitații săi vor dezvălui secretele care permit unui manager să devină leader și antrenor pentru oamenii săi, precum și cele mai bune metode prin care o echipă dobândește succesul așteptat.

Pe lista discuțiilor vor figura subiecte precum:

 • Beneficiile, principiile și practicile coaching-ului eficient cu echipe de manageri
 • Credințele, abilitățile și comportamentele unui coach operativ
 • 8 maniere de a crea un climat pozitiv de coaching
 • Cum să utilizezi un limbaj inspirațional și puternic și de ce acest lucru este vital
 • Cum și de ce să fim asertivi dar non-confruntaționali
 • Modele de coaching
 • Evaluarea procesului de coaching
 • Tabelul analizei de coaching
 • Coaching în contextul managerial și de echipă
 • Cele 7 comportamente de coaching
 • Ce trebuie evitat în timpul sesiunii de coaching – Best practice
 • Schimbul de roluri în coaching pentru câștigarea experienței
 • Diferența dintre acțiunile punitive și de dezvoltare
 • Fundamentele comunicării deschise
 • Tehnicile ascultării active
 • Feedback eficient și asteptări clare.

Leader as a Coach Mastery se adresează persoanelor care ocupă funcții de top și middle management si care își doresc să realizeze dezvoltarea echipelor pe care le conduc.

Antreprenorii și studenții sunt o altă secțiune de audiență  vizată,  prin prisma posibilității de a dezvolta noi culturi organizaționale bazate pe management prin coaching. De altfel, studenții vor beneficia și de o reducere de 50% din taxa de participare.

Despre Jim Bagnola

Cu o experiență de peste 25 de ani, Jim este speaker internațional și executive coach pentru lideri ai multor companii din Fortune 500 dar și pentru instituții precum NATO, NASA, US Secret Service, US Departartment of State sau Forțele Aeriene Americane.

A deținut functii de Vice Presedinte în diverse corporații, a fost Director Financiar Adjunct de Ajutoare la Universitatea din Akron și Director al Conferințelor la Universitatea de Vest din Illinois.

Jim Bagnola este CSP (Certified speaker professional). Această distincție acordată de Asociația Națională a Speakerilor îl include în topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus în “Top 30 lideri  profesioniști din lume” în perioada 2006 – 2010, de către Leadership Gurus Internațional  și a primit titlul de Doctor Honoris Causa acordat de catre USAMV București.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment și pentru înscrieri, accesați pagina aceasta

Sau contactați-ne la adresa: mihai.lazar@businessedu.ro, Tel: +40 746258719

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter