Hot Now

Leader as a Coach Mastery, cu Jim Bagnola și invitații săi

24 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.434 afisari

Cunoscutul trainer și coach internațional, Jim Bagnola, va susține la Hilton Athenee Palace din  București, în data de 6 iunie, o conferință axată pe tehnicile și metodele de transformare a leaderilor în antrenori pentru echipele pe care le conduc. Obiectivul întregului eveniment este acela de a ajuta participanții să dezvolte condiția de lider în rândul celorlalti membri din cadrul echipei și al organizației, prin coaching.

Jim Bagnola și invitații săi vor dezvălui secretele care permit unui manager să devină leader și antrenor pentru oamenii săi, precum și cele mai bune metode prin care o echipă dobândește succesul așteptat.

Pe lista discuțiilor vor figura subiecte precum:

 • Beneficiile, principiile și practicile coaching-ului eficient cu echipe de manageri
 • Credințele, abilitățile și comportamentele unui coach operativ
 • 8 maniere de a crea un climat pozitiv de coaching
 • Cum să utilizezi un limbaj inspirațional și puternic și de ce acest lucru este vital
 • Cum și de ce să fim asertivi dar non-confruntaționali
 • Modele de coaching
 • Evaluarea procesului de coaching
 • Tabelul analizei de coaching
 • Coaching în contextul managerial și de echipă
 • Cele 7 comportamente de coaching
 • Ce trebuie evitat în timpul sesiunii de coaching – Best practice
 • Schimbul de roluri în coaching pentru câștigarea experienței
 • Diferența dintre acțiunile punitive și de dezvoltare
 • Fundamentele comunicării deschise
 • Tehnicile ascultării active
 • Feedback eficient și asteptări clare.

Leader as a Coach Mastery se adresează persoanelor care ocupă funcții de top și middle management si care își doresc să realizeze dezvoltarea echipelor pe care le conduc.

Antreprenorii și studenții sunt o altă secțiune de audiență  vizată,  prin prisma posibilității de a dezvolta noi culturi organizaționale bazate pe management prin coaching. De altfel, studenții vor beneficia și de o reducere de 50% din taxa de participare.

Despre Jim Bagnola

Cu o experiență de peste 25 de ani, Jim este speaker internațional și executive coach pentru lideri ai multor companii din Fortune 500 dar și pentru instituții precum NATO, NASA, US Secret Service, US Departartment of State sau Forțele Aeriene Americane.

A deținut functii de Vice Presedinte în diverse corporații, a fost Director Financiar Adjunct de Ajutoare la Universitatea din Akron și Director al Conferințelor la Universitatea de Vest din Illinois.

Jim Bagnola este CSP (Certified speaker professional). Această distincție acordată de Asociația Națională a Speakerilor îl include în topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus în “Top 30 lideri  profesioniști din lume” în perioada 2006 – 2010, de către Leadership Gurus Internațional  și a primit titlul de Doctor Honoris Causa acordat de catre USAMV București.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment și pentru înscrieri, accesați pagina aceasta

Sau contactați-ne la adresa: mihai.lazar@businessedu.ro, Tel: +40 746258719

Adauga comentariu

Cele mai noi

Vrei să fii angajat la locul de muncă de vis? Să-ți faci prieteni noi? Să ai o experiență unică de student? Masterul internațional este răspunsul pe care îl cauți! Access Masters vă invită la un eveniment online interactiv pe 26 noiembrie, în cadrul căruia puteți obține informații de la școlile de afaceri de top din […]

Detalii

A fost lansat StudentPath, startup-ul menit să ajute atât studenții aflați în căutarea unui loc de muncă, cât și companiile care întâmpină probleme în identificarea unor candidați cu potențial. În urma unui chestionar aplicat unui număr de 1000 de studenți, peste 70% dintre aceștia au afirmat că lipsa cunoștințelor reprezintă principalul obstacol în obținerea unui […]

Detalii

Cognizant Softvision se alătură ca partener principal la DevCon Live, cea mai amplă serie de evenimente tech din toamna aceasta. Cognizant Softvision, lider în dezvoltarea produselor software, a anunțat că va fi “Main Partner” la DevCon Live 2020, cel mai amplu hub de evenimente online din România dedicat pasionaților de tehnologie va avea loc în […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic, partener al evenimentului, organizează miercuri 28 octombrie, între orele 15:00-17:00, ediția a 4-a din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”. Se va discuta despre cum obținem și cum construim strategiile de creștere a angajamentului în noul mediu de lucru virtual, care sunt noile tendințe în abordarea acestuia, despre […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter