Hot Now

LEADERS Education 10 – programul studenţilor pasionaţi de leadership

08 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.707 afisari

LEADERS Education ediţia a 10-a este adresată studenţilor care îşi doresc să cunoască leadershipul prin experienţă proprie, dar şi prin puterea exemplului unor lideri care s-au remarcat la nivel naţional şi internaţional. Având în urmă 9 ediţii de succes, aproximativ 600 de participanţi şi peste 40 de invitaţi, programul continuă dezvoltarea prin leadership a studenţilor, care va avea loc  anul acesta în perioada 15 mai-12 iunie în Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Carola Davila” din Bucureşti.

Studenţi cu vârste cuprinse între 18-25 de ani sunt aşteptaţi să treacă prin cele cinci sesiuni săptămînale, câte o zi pe săptămână şi să ia contact cu un alt fel de experienţă educaţională prin intermediul trainingurilor ce au ca teme: bazele leadershipului, comunicare, valori, echipa şi managementul timpului. La finalul fiecărui training experienţa proprie a participanţilor va fi completată cu povestea despre performanţă, motivaţie şi leadership din practică a invitatului.

,,În urmă cu zece ediţii ne propuneam să dezvoltăm un program care să cuprindă atât o experienţă educaţională bazată pe informaţii corecte şi utile pentru un student ce ia contact cu leadershipul pentru prima dată, cât şi o experienţă obţinută exact de la cel care a trăit-o, de la un lider care poate oferi prin propriul exemplu motivaţia de a pune în practică cele învăţate. Acum, cu experienţa celor 10 ediţii pot spune că ne-am îndeplinit obiectivul.”– declară Valentin Ionescu, Program Director LEADERS Education.

În cele cinci sesiuni săptămânale, tinerii vor beneficia de traininguri oferite de cea mai mare companie de training şi consultanță din România- Ascendis, iar în partea a doua a sesiunilor se vor întâlni cu invitaţi precum: Raed Arafat-Fondator SMURD, Gregory Reeders-CEO Pfizer România, Leon Dănăilă-neurochirurg şi inventator, Mirela Iordan-HR Manager Pfizer România,  Prof. Dr. Dinu Antonescu –chirurg ortoped aflat printre primii 10 medici din România.

LEADERS Education  ediţia a 10-a are loc cu sprijinul partenerului principal Pfizer România.

Înscrierile pentru LEADERS Education au început şi se fac online la următorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/.

Participarea la program se face pe bază de selecţie. Mai multe informaţii despre LEADERS Education puteţi găsi şi online, pe www.leaderseducation.ro.

Fundația LEADERS îşi propune să fie cea mai puternică sursa de idei şi oameni valoroşi din România. Contribuim la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Printre cele mai importante iniţiative ale Fundaţiei LEADERS se numără: Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education şi LEADERS Academy.

Adauga comentariu

Cele mai noi

A fost lansat StudentPath, startup-ul menit să ajute atât studenții aflați în căutarea unui loc de muncă, cât și companiile care întâmpină probleme în identificarea unor candidați cu potențial. În urma unui chestionar aplicat unui număr de 1000 de studenți, peste 70% dintre aceștia au afirmat că lipsa cunoștințelor reprezintă principalul obstacol în obținerea unui […]

Detalii

Cognizant Softvision se alătură ca partener principal la DevCon Live, cea mai amplă serie de evenimente tech din toamna aceasta. Cognizant Softvision, lider în dezvoltarea produselor software, a anunțat că va fi “Main Partner” la DevCon Live 2020, cel mai amplu hub de evenimente online din România dedicat pasionaților de tehnologie va avea loc în […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic, partener al evenimentului, organizează miercuri 28 octombrie, între orele 15:00-17:00, ediția a 4-a din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”. Se va discuta despre cum obținem și cum construim strategiile de creștere a angajamentului în noul mediu de lucru virtual, care sunt noile tendințe în abordarea acestuia, despre […]

Detalii

COVID-19 a schimbat în mod semnificativ piața muncii, perturbând modul în care organizațiile își gestionează afacerile și forțând adoptarea peste noapte a unor soluții ce țineau, mai degrabă, de tendințe latente. Pe măsură ce au început să se obișnuiască cu noua realitate, a apărut întrebarea „ce urmează”? Pentru a înțelege cum arată noua normalitate, EY […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter