Hot Now

LEADERS Education 10 – programul studenţilor pasionaţi de leadership

08 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.105 afisari

LEADERS Education ediţia a 10-a este adresată studenţilor care îşi doresc să cunoască leadershipul prin experienţă proprie, dar şi prin puterea exemplului unor lideri care s-au remarcat la nivel naţional şi internaţional. Având în urmă 9 ediţii de succes, aproximativ 600 de participanţi şi peste 40 de invitaţi, programul continuă dezvoltarea prin leadership a studenţilor, care va avea loc  anul acesta în perioada 15 mai-12 iunie în Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Carola Davila” din Bucureşti.

Studenţi cu vârste cuprinse între 18-25 de ani sunt aşteptaţi să treacă prin cele cinci sesiuni săptămînale, câte o zi pe săptămână şi să ia contact cu un alt fel de experienţă educaţională prin intermediul trainingurilor ce au ca teme: bazele leadershipului, comunicare, valori, echipa şi managementul timpului. La finalul fiecărui training experienţa proprie a participanţilor va fi completată cu povestea despre performanţă, motivaţie şi leadership din practică a invitatului.

,,În urmă cu zece ediţii ne propuneam să dezvoltăm un program care să cuprindă atât o experienţă educaţională bazată pe informaţii corecte şi utile pentru un student ce ia contact cu leadershipul pentru prima dată, cât şi o experienţă obţinută exact de la cel care a trăit-o, de la un lider care poate oferi prin propriul exemplu motivaţia de a pune în practică cele învăţate. Acum, cu experienţa celor 10 ediţii pot spune că ne-am îndeplinit obiectivul.”– declară Valentin Ionescu, Program Director LEADERS Education.

În cele cinci sesiuni săptămânale, tinerii vor beneficia de traininguri oferite de cea mai mare companie de training şi consultanță din România- Ascendis, iar în partea a doua a sesiunilor se vor întâlni cu invitaţi precum: Raed Arafat-Fondator SMURD, Gregory Reeders-CEO Pfizer România, Leon Dănăilă-neurochirurg şi inventator, Mirela Iordan-HR Manager Pfizer România,  Prof. Dr. Dinu Antonescu –chirurg ortoped aflat printre primii 10 medici din România.

LEADERS Education  ediţia a 10-a are loc cu sprijinul partenerului principal Pfizer România.

Înscrierile pentru LEADERS Education au început şi se fac online la următorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/.

Participarea la program se face pe bază de selecţie. Mai multe informaţii despre LEADERS Education puteţi găsi şi online, pe www.leaderseducation.ro.

Fundația LEADERS îşi propune să fie cea mai puternică sursa de idei şi oameni valoroşi din România. Contribuim la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Printre cele mai importante iniţiative ale Fundaţiei LEADERS se numără: Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education şi LEADERS Academy.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter