Secțiune susținută de

Leadershape: 29 martie 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ Leadershape: 29 martie 2018, București

Organizația studențească „Voluntari pentru Idei și Proiecte” organizează joi, pe 29 martie, ora 18:00, la OK Center, conferința Leadershape dedicată studenților. Conferința are ca temă dezvoltarea leadership-ului.

În cadrul conferinței sunt invitați trei speakeri, fiecare specializat pe cele 3 competențe pe care un viitor lider ar trebui să le dobândească sau să le dezvolte: inteligența emoțională, gândirea critică și gândirea strategică. Fiecare dintre speakeri vor explica studenților importanța nevoii unui viitor lider de a dezvolta cele trei competențe.

Daniel Bichis, Master Coach & Master Trainer NPL va determina studenții să gândească cu sufletul și le va explica cum să aplice tehnicile inteligenței emoționale, astfel încât să devină lideri în adevăratul sens al cuvântului.

Paul Ardeleanu este co-fondator al comunității Speakers Club, Trainer și Presentations Coach. În cadrul conferinței, va arăta de ce și cât de importantă este arta gândirii strategice în formarea viitorilor lideri. Cel de-al treilea speaker va fi anunțat în curând.

La conferință sunt așteptați un număr cât mai mare de studenți curioși și pasionați de tot ceea ce cuprinde leadership-ul.

Organizația studențească „Voluntari pentru Idei și Proiecte” organizează proiecte educaționale pentru studenți în care dinamismul și interactivitatea acestora constau în îmbinarea noțiunilor teoretice, cu cele practice. 

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook Leadershape: https://www.facebook.com/vipleadershape

  

Data articol: martie 26, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam