Hot Now

Leadershape: 29 martie 2018, București

26 03 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.106 afisari

Organizația studențească „Voluntari pentru Idei și Proiecte” organizează joi, pe 29 martie, ora 18:00, la OK Center, conferința Leadershape dedicată studenților. Conferința are ca temă dezvoltarea leadership-ului.

În cadrul conferinței sunt invitați trei speakeri, fiecare specializat pe cele 3 competențe pe care un viitor lider ar trebui să le dobândească sau să le dezvolte: inteligența emoțională, gândirea critică și gândirea strategică. Fiecare dintre speakeri vor explica studenților importanța nevoii unui viitor lider de a dezvolta cele trei competențe.

Daniel Bichis, Master Coach & Master Trainer NPL va determina studenții să gândească cu sufletul și le va explica cum să aplice tehnicile inteligenței emoționale, astfel încât să devină lideri în adevăratul sens al cuvântului.

Paul Ardeleanu este co-fondator al comunității Speakers Club, Trainer și Presentations Coach. În cadrul conferinței, va arăta de ce și cât de importantă este arta gândirii strategice în formarea viitorilor lideri. Cel de-al treilea speaker va fi anunțat în curând.

La conferință sunt așteptați un număr cât mai mare de studenți curioși și pasionați de tot ceea ce cuprinde leadership-ul.

Organizația studențească „Voluntari pentru Idei și Proiecte” organizează proiecte educaționale pentru studenți în care dinamismul și interactivitatea acestora constau în îmbinarea noțiunilor teoretice, cu cele practice. 

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook Leadershape: https://www.facebook.com/vipleadershape

  

Adauga comentariu

Cele mai noi

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii

Cisco a anunțat un nou portofoliu de soluții axate pe continuitatea afacerii, în cadrul CiscoLive!, eveniment organizat în mediul virtual pentru prima dată, în perioada 16-17 iunie 2020. Trăim într-o lume incertă, de aceea continuitatea operațională a devenit un obiectiv major pentru companii. Conform celui de-al cincilea studiu PwC COVID-19 CFO Pulse Survey în rândul […]

Detalii

Printre problemele ridicate în ultima vreme printre angajați și contabili a fost chestiunea diminuării numărului de zile de concediu de odihnă la care are dreptul un salariat, în contextul în care a stat o perioadă de timp în șomaj tehnic – în unele sectoare de activitate, unde sunt încă restricții, sunt salariați care încă se […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează miercuri 8 iulie, între orele 14.00-16.00, evenimentul online „DIGITAL LEARNING ORGANISATION. FAST FORWARD”. Vom afla cum arată și cum construim o strategie de digitalizare a procesului de învățare aplicabilă pentru o organizație care învață în mod constant, și nu doar forțată de împrejurări. Discuțiile despre digitalizarea procesului de învățare […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter