Hot Now

Leadershape: 29 martie 2018, București

26 03 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.741 afisari

Organizația studențească „Voluntari pentru Idei și Proiecte” organizează joi, pe 29 martie, ora 18:00, la OK Center, conferința Leadershape dedicată studenților. Conferința are ca temă dezvoltarea leadership-ului.

În cadrul conferinței sunt invitați trei speakeri, fiecare specializat pe cele 3 competențe pe care un viitor lider ar trebui să le dobândească sau să le dezvolte: inteligența emoțională, gândirea critică și gândirea strategică. Fiecare dintre speakeri vor explica studenților importanța nevoii unui viitor lider de a dezvolta cele trei competențe.

Daniel Bichis, Master Coach & Master Trainer NPL va determina studenții să gândească cu sufletul și le va explica cum să aplice tehnicile inteligenței emoționale, astfel încât să devină lideri în adevăratul sens al cuvântului.

Paul Ardeleanu este co-fondator al comunității Speakers Club, Trainer și Presentations Coach. În cadrul conferinței, va arăta de ce și cât de importantă este arta gândirii strategice în formarea viitorilor lideri. Cel de-al treilea speaker va fi anunțat în curând.

La conferință sunt așteptați un număr cât mai mare de studenți curioși și pasionați de tot ceea ce cuprinde leadership-ul.

Organizația studențească „Voluntari pentru Idei și Proiecte” organizează proiecte educaționale pentru studenți în care dinamismul și interactivitatea acestora constau în îmbinarea noțiunilor teoretice, cu cele practice. 

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook Leadershape: https://www.facebook.com/vipleadershape

  

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter