Secțiune susținută de

Learning & Development Summit VI

Portal HR \ Evenimente \ Learning & Development Summit VI

Pe 26 martie, la Hotel Novotel, în București, vă invităm la Learning & Development Summit VI, cel mai important loc de adunare al practicienilor de Learning & Development şi Human Resources, al liderilor de business şi al specialiştilor preocupaţi de inovaţie în învăţare şi de modelarea viitorului organizaţiilor în care activează.

Anul acesta tema conferinței este “Invest in Our Future”. Vă invităm să avem conversații despre:

 • Gamification in HR si L&D
 • Digital and Social Technologies in HR
 • Organisational Design – Re-imagine the organisation
 • The future of work & of the organisation

Ne bucurăm să îi avem alături ca invitați pe:

 • Perry Timms – Keynote Speaker, CIPD Social Media Adviser
 • An Coppens – Gamification Design Expert, Gamification Nation Ltd
 • Elvira Kalmar – Chair EODF (European Organisation Design Forum)
 • Lothar Wenzl – Board Member EODF (European Organisation Design Forum)
 • Crina Ilie – Vice President Hiring Training and Development, Genpact Europe
 • Dan Berteanu – Managing Partner, Equatorial
 • Cristian Lupsa – Editor, Decat o Revista
 • Universitatea Alternativa.

În 2015, îl vom avea din nou alături de noi pe Perry TimmsSocial Media Advisor CIPD şi unul din tutorii programelor de certificare CIPD din România.

Perry este cunoscut pentru energia şi pasiunea pe care o emană în jurul său indiferent de situaţie. El este Chartered Member CIPD şi Visiting Fellow la Sheffield Hallam Business School. Totodată, Perry Timms este speaker internațional, Vice Chair @ Northamptonshire CIPD branch şi ţine cursuri şi ateliere pe tema de HRM atât în Marea Britanie cât şi în universităţi internaţionale.

Cariera sa de 20 de ani a fost un carusel între sectorul public, sectorul non-profit, experimentând Human Resources, Talent şi Organisational Deisgn. În ultimii doi a devenit freelancer sau „Selfie” cum îşi place să se intituleze, având ca misiune personală să schimbe lumea profesională cu fiecare conversaţie pe care o are.

Perry Timms este unul din cei mai activi profesionişti CIPD pe platformele de socializare. A fost ales în Top 10 HR tweeters and bloggers în 2012 şi 2013 în revista People Management. Acum, are rolul de Adviser pentru CIPD pe partea de Social Media şi Engagement şi a fost unul din creatorii „Hackathon”ului, o platformă online deschisă tuturor pentru a co-crea noi practici, procese şi protocoale pentru o lume profesională mai buna în viitor. Perry a contribuit la primul MOOC (Massive Open Online Course) creat de CIPD pe tema Working Digitally: Social Media and HR.

Scrie frecvent pentru publicaţiile de HR şi îşi exersează abilităţile de speaker atât în UK cât şi în Europa. De curând şi-a îndeplinit un vis, de a vorbi la TEDx, în conferinţa de pe 22 Noiembrie 2014 de la Bucureşti, unde a vorbit pe tema The Future Work & HR.

Pentru a vedea mai multe detalii despre eveniment şi metoda de înscrieri, accesaţi acest link

Data articol: martie 19, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam