Hot Now

Mai sunt doar câteva zile de înscriere la Finance Recruitment Day

02 03 2020, Portal HR , Comenteaza, 882 afisari

Pe 12 martie între orele 9:00-17:00, va avea loc Finance Recruitment Day, la Hotel Radisson Blu, București. Finance Recruitment Day este singurul eveniment premium din România dedicat în totalitate tinerilor la început de carieră în domeniul finanțelor care le va oferi acestora o experiență completă prin zona de dezvoltare personală și profesională dar și posibilitatea de a își găsi un job în cadrul evenimentului.

   Până pe 8 martie, studenții, proaspăt absolvenții și tinerii pasionați de domeniul financiar sunt invitați să se înscrie gratuit pe hipo.ro/nextgenfinance pentru a avea parte de o experiență completă la Finance Recruitment Day. Participanții vor fi selectați dacă îndeplinesc cel puțin unul dintre următoarele criterii: sunt studenți sau proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil economic sau pur și simplu pasionați de domeniul finanțelor, se află în căutarea unui program de internship sau job entry-level în domeniul finance.

Participanții au șansa de a se angaja în cadrul evenimentului

Peste 300 de tineri s-au înscris deja la Finance Recruitment Day, iar cei selectați să participe la eveniment vor avea oportunitatea de a accesa în jur de 20 de oportunități de carieră: internshipuri sau joburi entry-level, oferite de cele 9 companii de top din domeniul financiar prezente la eveniment:  KPMG – Partener Principal, Allianz Technology, Deloitte România, Mazars, PwC, Schlumberger, EY România, ACCA și Finexpert.  

Peste 30 de reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment vor fi pregătiți să interacționeze cu participanții pentru a le oferi insight-uri din domeniul economic și pentru a îi recruta pe cei potriviți pentru oportunitățile deschise.

Desfasurat sub tema: Speed up your Finance Career, Finance Recruitment Day oferă participanților șansa de angajabilitate prin Speed Interviews –  susținute pe parcursul întregii zile la standurile companiilor, Testing Simulator pentru procesele de recrutare susținut de Deloitte, networking și workshopuri interactive.

Participanții vor avea parte în zona de networking de Finance Gamification Area powered by KPMG, Partener principal al evenimentului. Tinerii pot afla aria din finance care li se potrivește cel mai bine cu ajutorul primului aparat de recrutare. Prin intermediul aparatului, candidații care intră în joc vor răspunde la un scurt chestionar personalizat prin care vor afla cu ce domeniu au cea mai mare compatibilitate: Finanțe, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal sau Bănci.

Irina Scarlat, Head of Growth, CEE Revolut va lua parte în exclusivitate la Finance Recruitment Day în calitate de Invitat special, iar lista speakerilor și reprezentanți ai companiilor prezenți la eveniment continuă cu: Ramona Jurubita, Associate Manager – KPMG, Andreea Cristescu, Senior Manager – PwC, Alex Reff, Country Managing Partner – Deloitte Romania și Ella Chilea, Partner, Audit & Assurance Services – Mazars.

Câteva workshopuri din agenda Finance Recruitment Day sunt:

  • The Journey for Finance 4.0 starts with Digital Transformation, KPMG
  • Let’s get digitally fit! PwC
  • Testing Simulator for Recruitment Processes, Deloitte
  • Career path – Interview skills workshop & Finance Assessment, Schlumberger
  • The logic behind Purchase2Pay, Allianz Technology

Tinerii interesați să participe la Finance Recruitment Day, se pot înscrie până la data de 8 martie, accesând site-ul: www.hipo.ro/nextgenfinance unde sunt disponibile toate detaliile despre eveniment.

Adauga comentariu

Cele mai noi

 După trei ediții desfășurate online, ceremonia de decernare a Premiilor de Excelență în Resurse Umane revine live cu un nou format, HR Club Awards, și noi categorii de concurs, aliniate cu tendințele momentului. Alături de lideri de HR și de business din cele mai importante companii din România, ne vom întâlni pe 30 martie 2023, […]

Detalii

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o nouă schimbare în cadrul echipei locale de management, prin numirea lui Vlad Vlădescu în funcția de East Balkans Snacks Marketing Manager. „Sunt încântat să preiau acest rol și să lucrez în continuare cu echipa noastră talentată pentru a dezvolta strategii care să creeze […]

Detalii

Astăzi, pe o piață din ce în ce mai competitivă, brandul de angajator joacă un rol strategic în promovarea și poziționarea companiilor, dar și în atragerea de talente noi și păstrarea angajaților valoroși actuali. Pe 5 aprilie, Employer Branding Conference 2023, cel mai important eveniment de profil din România, oferă profesioniștilor din HR oportunitatea de […]

Detalii

Discuțiile despre salarii sunt în general tabu, însă în ultimii doi ani, dorința României de a se alinia la tendințele europene privind transparentizarea salariilor a dus către conversații mai deschise, astfel încât angajații să fie conștienți de valoarea lor din punct de vedere profesional. În acest sens, 9 din 10 angajați spun că își doresc […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter