Secțiune susținută de

Managementul oboselii la locul de munca

Portal HR \ Evenimente \ Managementul oboselii la locul de munca

Munca oboseste. Mai ales munca in conditii de stres, cu supraincarcare de responsabilitati si presiuni de control al costurilor (cum se intampla in perioadele de criza). Si nu e vorba doar de oboseala fizica normala ocupatiilor care implica efort manual, chiar si munca „gulerelor albe” poate sa se dovedeasca cel putin la fel de extenuanta, consumand resurse de energie si entuziasm fara de care este greu de sustinut performanta pe termen lung.

Webcast-ul HCI.org pe care vi-l recomandam pentru data de 8 decembrie 2010, abordeaza un subiect arareori prioritar pentru organizatii, dar nu mai putin important: managementul nivelului de oboseala al angajatilor. De la impactul pe care epuizarea il are asupra fortei de munca la metodele practice prin care ea poate sa fie evitata, prezentatorii ii invita pe participanti sa inteleaga cum pot face organizatiile mai mult cu mai putine resurse dar fara sa compromita calitatea muncii si fara sa puna in pericol vieti.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webcast-ul Managing Employee Fatigue without Losing Sleep din data de 8 decembrie 2010.

Nu uita! Chiar daca nu il poti urmari live, majoritatea webcast-urilor sunt inregistrate sau redifuzate si in alte zile.

Data articol: noiembrie 23, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam