Secțiune susținută de

MBA-ul Româno-Canadian la 17 ani

Portal HR \ Evenimente \ MBA-ul Româno-Canadian la 17 ani

Joi, 20 octombrie, a avut loc ceremonia de absolvire a generaţiei 2011 de absolvenţi ai Programului de MBA Romano-Canadian. Noua generaţie de manageri şi antreprenori absolvenţi a rostit pentru prima dată jurământul de respectare a valorilor necesare menţinerii şi dezvoltării unui mediu de afaceri sănătos.

Ceremonia s-a desfăşurat în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, în prezenţa familiilor, prietenilor, profesorilor şi a câtorva dintre personalităţile care conduc şi susţin an de an Programul MBA Româno-Canadian: Excelenţa sa, domnul Russell Merifield, Consilier comercial al Ambasadei Canadei la Bucureşti, profesorul Michel Nedzela, ProDecan al Telfer School of Management, University of Ottawa, Prof. Univ. Dr. Viorel Lefter, Prorector al Academiei de Studii Economice Bucureşti şi Prof.univ.dr. Adriana Duţescu, Director al BSM/Programul MBA Româno-Canadian.

După 17 ani de activitate ai Programului MBA Româno-Canadian, absolvenţii din 2011 se alătură celor aproape 1.000 de absolvenţi ai programului. Manageri şi antreprenori de succes, aceştia formează unul dintre cele mai importante grupuri de alumnae din mediul de business românesc şi îşi aduc contribuţia la dezvoltarea acestuia.

„Programul MBA Româno-Canadian îşi propune nu numai să contribuie la creşterea nivelului de educare şi pregătire a managerilor şi antreprenorilor români, ci şi la dezvoltarea un mediu de afaceri sustenabil, solid pe termen lung. Acest lucru nu este posibil fără lideri care să creadă în aceleaşi valori şi pe care să le respecte”, a declarat cu această ocazie Adriana Duţescu, Director al Bucharest School of Management, Programul MBA Româno – Canadian.

Iată câteva dintre angajamentele incluse în jurământul absolvenţilor MBA-ului Româno-Canadian, rostite joi de către generaţia 2010 / 2011: promit că voi acţiona cu integritate şi că îmi voi desfăşura activitatea în mod etic; voi veghea la respectarea intereselor acţionarilor, colegilor, clienţilor şi a societăţii în care activez; îmi voi conduce compania cu bună credinţă, protejând-o împotriva deciziilor şi a comportamentelor care răspund propriilor mele ambiţii dar afectează întreprinderea şi societatea în care activează.

Află mai multe despre Bucharest School of Management si MBA-ul Româno-Canadian aici.

Data articol: octombrie 26, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam