Secțiune susținută de

Melania Medeleanu, Paul Olteanu și Dragoș Bucurenci fac echipă în cadrul Khastalia

Portal HR \ Actual \ Melania Medeleanu, Paul Olteanu și Dragoș Bucurenci fac echipă în cadrul Khastalia

Melania Medeleanu, jurnalist, prezentator TV și trainer, și Paul Olteanu, senior trainer și coach, fac echipă cu Dragoș Bucurenci, activist civic și consultant de comunicare, în cadrul Khastalia | Enlightened Leadership, compania de consultanță și training fondată de cel din urmă în 2013.

 Dragos Bucurenci Paul Olteanu Melania MedeleanuKhastalia | Enlightened Leadership va continua să se adreseze liderilor care vor să-și descopere propria voce, să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur, dar își va diversifica oferta de servicii. Astfel, pe lângă programele de training în public speaking, storytelling și Process Communication Model, Khastalia va oferi cursuri de dicție și media training-uri. Serviciile de coaching vor acoperi, de asemenea, o arie mai largă: de la personal branding și public speaking la coaching transformațional și story-based transformation. Ca și până acum, Khastalia va continua să ofere servicii de consultanță strategică în comunicare companiilor și executivilor de top.

„Cuvintele, ca și oamenii, știu să mângâie, dar și să rănească. Să dea aripi, dar și să descurajeze. Încerc mereu sa aleg cuvintele potrivite și oamenii ale căror vorbe și fapte mă inspiră. E onorant să fac echipă cu Paul și Dragoș, pe care i-am admirat mereu pentru felul în care știu să trezească în ceilalți dorința de a fi mai buni.“, a spus Melania Medeleanu.

„Mă uit la ultimii 10 ani petrecuți în training și coaching ca la o călătorie în care am descoperit, mi-am definit și apoi am ajuns să trăiesc zi de zi o misiune personală și profesională de profunzime. Este o bucurie și o onoare să continui această călătorie alături de Melania și de Dragos, doi prieteni de care mă leagă multe amintiri frumoase, proiecte cu sens, dar mai ales dorința comună de a ajuta oameni și organizații să se cunoască mai bine, să comunice mai bine și să facă zi de zi pași către cea mai bună variantă a lor.“, a adăugat Paul Olteanu.

„Încă de la înființarea Khastalia, mi-am dorit ca ea să reprezinte o echipă, nu un singur om, dar a fost nevoie de timp pentru ne lămuri cine vrem să fim, cu cine vrem să semănăm și, pe cale de consecință, cu cine vrem să ne-adunăm. Sunt foarte bucuros și tare mândru că voi face echipă cu Melania și cu Paul și de-abia aștept să punem împreună la cale proiecte care să rupă gura târgului.“, a mai spus Dragoș Bucurenci.

Data articol: februarie 29, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam