Hot Now

O nouă ediție a QS World MBA Tour București

23 09 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.337 afisari

Binecunoscutul târg de programe MBA – QS World MBA Tour, revine toamna aceasta la București! Evenimentul va fi organizat pe data de 30 septembrie, la Athenée Palace Hilton.

Ediția din acest an va fi un eveniment exclusiv unde sunt așteptați tinerii interesați de dezvoltarea profesională, experiență de lucru și oportunități internaționale de business în cadrul unui program MBA de top.

Participarea la un program MBA aduce numeroase beneficii absolvenților prin proiectele aplicate pe economia reală și studiul în campusuri internaționale precum și practică în cadrul companiilor din întreagă lume, beneficii care aduc un plus de valoare recunoscut de profesioniștii din numeroasele industrii. Multitudinea de opțiuni atât în ceea ce privește modul de studiu (Full/Part Time, la distanță sau online), cât și domeniile de specializare (Finanțe, Management, Marketing, Antreprenoriat și multe altele) permit găsirea unui MBA potrivit nevoilor și intereselor fiecărei persoane care dorește să investească în educație și dezvoltarea profesională.

Evenimente precum QS World MBA Tour București oferă tinerilor profesioniști interesați de avantaje în carieră pe termen lung ocazia să descopere informațiile și resursele necesare în vederea alegerii unui program MBA care să se potrivească experienței, pregătirii și așteptărilor lor. Evenimentul este organizat într-un format nou, care include un seminarii interactive şi prezentări, la care participanţii au acces gratuit.

Din agenda evenimentului:

17:30 – 18:15 Prezentări ale programelor MBA oferite de şcolile de business participante
18:15 – 19:00 Seminar interactiv despre modalitățile de admitere și finanțarea unui MBA
19:30 – 20:00 Seminar: „Educatia de business în contextul economic actuala” în care vom discuta despre importanţa unui MBA pentru progresul in carieră.

Invitat: Roxana Lupașcu, Managing Partner & Founder -Financial Business Strategy, absolventa unui MBA la London Business School,

 

Printre școlile de business participante, se număra: TU Wien, IE Business School, IESE Business School, Internation University of Monaco, Loughborough University Business School, Andreas School of Business Barry University, Durham University Business School.

Participanții la eveniment pot beneficia și de:

  • Posibilitatea de a aplica pentru burse în valoare de 1.7 milioane $, disponibile doar participanților la eveniment, printre care și IE Business School Scholarship for Women, QS Scholarship for Academic Excellence, QS Leadership Scholarship și multe altele;
  • Discuții directe cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul școlilor de business prezente la eveniment;
  • Oportunităţi de networking cu absolvenți ai programelor MBA ;
  • Gratuit: QS TopMBA Career Guide + cel mai mare ghid dedicat programelor MBA și oportunităților de carieră distribuit din întreaga lume.

Agenda detaliată a evenimentului și înscrierea online pentru participare gratuită sunt disponibile pe site-ul oficial.

QS World MBA Tour este cea mai mare serie de târguri de programe MBA, prezent în 2014 în peste 70 de orașe din întreagă lume. Misiunea QS Quacquarelli Symonds este să ofere îndrumare în educația universitară și post-universitară și în alegerile în carieră, susținând studenții de elită și profesioniștii să progreseze spre poziții de leadership.

Prin evenimentele noastre, publicațiile, cercetarea și platformele online interactive, punem în contact studenți, absolvenți și tineri profesioniști cu angajatorii și instituțiile de învățământ la nivel global.

Comunitatea noastră include: www.topuniversities.com, www.topmba.com, www.global-workplace.com.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter