Secțiune susținută de

Online Business School

Portal HR \ Actual \ Online Business School

Romtelecom, Bluepoint IT Solutions si OTE Academy au anuntat lansarea portalului Online Business School pentru a sustine implementarea proiectului „Imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM).

 

Astfel, persoanele cu functii de conducere din companiile mici si mijlocii din Romania vor beneficia gratuit de cursuri de formare si indrumare pentru dezvoltarea afacerilor si aptitudinilor profesionale. ICIMM va fi implementat in etape pe parcursul urmatorilor doi ani si jumatate.

Proiectul ICIMM este realizat cu fonduri europene, in urma obtinerii unei finantari in valoare de aproximativ 18 milioane lei in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. 

Proiectul este coordonat de Romtelecom Business Solutions. Bluepoint IT Solutions este responsabil pentru aplicatia care va contine variate cursuri online. OTE Academy este o organizatie destinata training-ului vocational, subsidiara a OTE in Grecia.

Prima faza a proiectului ICIMM consta intr-o serie de seminarii informative organizate in intreaga tara. In cadrul acestor seminarii, managerii de IMM-uri pot afla mai multe informatii despre proiect si despre oportunitatile pe care le ofera acesta pentru dezvoltarea abilitatilor lor antreprenoriale si profesionale.
Aceste seminarii se vor desfasura in perioada 17 mai-9 iunie, in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Craiova si Iasi. Mai multe detalii despre calendarul seminariilor si despre etapele proiectului sunt disponibile pe site-ul dedicat proiectului. 

Cursurile vor fi disponibile online prin intermediul platformei de e-learning dezvoltata pentru Online Business School, completata ocazional cu sesiuni de cursuri traditionale, in clasa.

Proiectul Online Business School isi propune sa indrume 6.000 de manageri si lideri de afaceri din IMM-urile din Romania.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul proiectului Online Business School.

Data articol: mai 25, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam