Hot Now

Online Business School

25 05 2011, Portal HR , Comenteaza, 5.765 afisari

Romtelecom, Bluepoint IT Solutions si OTE Academy au anuntat lansarea portalului Online Business School pentru a sustine implementarea proiectului „Imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM).

 

Astfel, persoanele cu functii de conducere din companiile mici si mijlocii din Romania vor beneficia gratuit de cursuri de formare si indrumare pentru dezvoltarea afacerilor si aptitudinilor profesionale. ICIMM va fi implementat in etape pe parcursul urmatorilor doi ani si jumatate.

Proiectul ICIMM este realizat cu fonduri europene, in urma obtinerii unei finantari in valoare de aproximativ 18 milioane lei in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. 

Proiectul este coordonat de Romtelecom Business Solutions. Bluepoint IT Solutions este responsabil pentru aplicatia care va contine variate cursuri online. OTE Academy este o organizatie destinata training-ului vocational, subsidiara a OTE in Grecia.

Prima faza a proiectului ICIMM consta intr-o serie de seminarii informative organizate in intreaga tara. In cadrul acestor seminarii, managerii de IMM-uri pot afla mai multe informatii despre proiect si despre oportunitatile pe care le ofera acesta pentru dezvoltarea abilitatilor lor antreprenoriale si profesionale.
Aceste seminarii se vor desfasura in perioada 17 mai-9 iunie, in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Craiova si Iasi. Mai multe detalii despre calendarul seminariilor si despre etapele proiectului sunt disponibile pe site-ul dedicat proiectului. 

Cursurile vor fi disponibile online prin intermediul platformei de e-learning dezvoltata pentru Online Business School, completata ocazional cu sesiuni de cursuri traditionale, in clasa.

Proiectul Online Business School isi propune sa indrume 6.000 de manageri si lideri de afaceri din IMM-urile din Romania.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul proiectului Online Business School.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter