Secțiune susținută de

Oportunitate pentru 20 de tineri pasionaţi de HR: participarea gratuită la Şcoala de Vară Online HR Club Next Generation, ediţia 2021

Portal HR \ Actual \ Oportunitate pentru 20 de tineri pasionaţi de HR: participarea gratuită la Şcoala de Vară Online HR Club Next Generation, ediţia 2021

Am lansat înscrierile pentru a XV-a ediţie a Şcolii de Vară HR Club Next Generation, care va avea loc în perioada 30 august – 8 septembrie 2021.

La fel ca anul trecut, cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: să răspundem nevoii de a pregăti viitoarea generaţie de specialişti HR pentru a facilita intrarea lor pe piaţa muncii, prin micşorarea discrepanţelor dintre formarea profesională şi cerinţele reale ale pieţei.

Care este curricula Şcolii de Vară HR Club Next Generation?

Participanţii selectaţi vor învăţa prin concepte, exemple de bune practici, workshopuri, exerciţii aplicate şi studii de caz din 7 zone ale HR-ului: Recrutare şi Selecţie, Formare şi Dezvoltare, Legislaţie şi Relaţii de muncă, Compensaţii şi Beneficii, Dezvoltare Organizaţională, Managementul Performanţei, Strategie de Resurse Umane. Ei vor avea posibilitatea de a lucra în echipe pentru rezolvarea unui studiu de caz prezentat, la final, în faţa unui juriu de specialişti în HR. Nu în ultimul rând, şcoala de vară va deschide oportunităţi de internship sau angajare.

Care este profilul candidaţilor?

Căutăm tineri interesaţi de dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane, studenți în anul II / an terminal sau masteranzi, cu vârsta între 20 și 25 de ani; serioși, proactivi, energici, cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoscători ai limbii engleze; cu un strop de expunere la domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești sau orice alte activități extra-curriculare.

Care este costul participării?

Programul a fost şi rămâne o iniţiativă de voluntariat a profesioniştilor din comunitatea HR Club. Pentru ca oportunitatea să fie deschisă cat mai multor tineri, participarea celor 20 de studenţi selectaţi la cursurile şcolii de vară HR Club Next Generation este gratuită.

Care este procedura de înscriere?

Pentru a intra în procesul de selecţie, studenţii vor trimite CV-ul în limba română sau engleză, însoţit de un eseu de maximum o pagină, în limba română, pornind de la un studiu de caz. Pe pagina evenimentului pot fi accesate adresa de email pentru înscriere, studiul de caz şi restul detaliilor legate de procesul de selecţie.

Termenul-limită până la care se pot trimite înscrierile este marţi, 10 august, ora 23:59.

Data articol: august 2, 2021

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam