Hot Now

Project Management: drumul de la strategie la rezultate competitive

13 03 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.134 afisari

Daniela Crețu, antreprenor, coach și Managing Partner în cadrul firmei de consultanță Opteam Associates, va participa la cea de-a treia întâlnire Venture Mentoring din 2013: ”Project Management: drumul de la strategie la rezultate competitive”, ce va avea loc pe 20 martie, începând cu ora 15.00, la sediul Fundatiei Post-Privatizare. 

În 2012, Fundația Venture Connect a lansat noi programe de interes pentru antreprenori și investitori: Venture Mentoring, întâlniri de mentorat și AngelConnect.ro, comunitate de business-angels ce reunește membri din România și Europa de Sud-Est.

Despre Daniela Crețu

Daniela Crețu și-a construit expertiza și reputația în business activând în mai multe organizații internaționale – de la Trezoreria Statelor Unite și ABN AMRO la Raiffeisen Bank si Vienna Insurance Group. După ce a activat cu success în poziții de top-management, având un rol hotărâtor în evoluția și schimbările aduse proiectelor pe care le-a condus direct, Daniela a început un nou capitol din activitatea sa profesională, devenind partener fondator al programului John Maxwell Team. Acesta este un program de internațional de certificare pentru coaching-ul executiv, training și public speaking pe teme de leadership.

În prezent, Daniela prezidează Comitetul de Mentoring al European Professional Women Network din cadrul filialei din România. Ca membru activ al Fundației Romanian Business Leaders, Daniela Crețu, alături de alți oameni de afaceri importanți din România, este co-autorul „Ghidului practic pentru antreprenori„, carte publicată în decembrie 2012.

Îmbinând consultanța în business cu experiența practică, Daniela se remarcă prin motivația extraordinară, excelență și combinația dintre perspectiva strategică si atenția la detalii. Daniela este Managing Partner în cadrul firmei de consultanță Opteam Associates, misiunea companiei fiind de a aduce laolaltă strategia de business cu o implementare ireproșabilă, susținând astfel competititivitatea clienților companiei.

Despre Venture Mentoring

Venture Mentoring presupune întâlniri bi-lunare cu un mentor adus de Fundația Venture Connect, care se întâlnește cu antreprenorii ce au nevoie de răspunsuri şi soluţii la problemele de business pe care le întâmpină. În cadrul fiecărei sesiuni, într-un mediu prietenos și degajat, antreprenorii îşi pot prezenta proiectul precum şi întrebările pe care le au, primind sfaturi concrete în vederea dezvoltării sustenabile a companiei.

Sesiunea Venture Mentoring condusă de Daniela Crețu își propune să prezinte și să dezbată alături de cei prezenți rolul și importanța managementului de proiect în demararea și reușita unui business. Subiectele propuse spre dezbatere sunt diverse, precum: strategie în business, evaluarea și prioritizarea ideilor de business, planificarea și estimarea resurselor necesare, măsurarea și negocierea progresului in project management.

Sunt onorată să fac parte din programul Venture Mentoring al Fundației VentureConnect si sunt ferm convinsă ca antreprenorii români au un potential extraordinar să pună pe picioare business-uri funcționale. Doresc să folosesc experiența și cunoștintele mele de business si coaching pentru a răspunde și soluționa întrebările și dilemele participanților la sesiunea de mentoring”, spune Daniela Crețu.

Prin întâlnirile Venture Mentoring, invitații Venture Connect își folosesc experiența și cunoștințele dobândite pentru a îndruma și sfătui antreprenorii prezenți. La întâlnirile Venture Mentoring de până în prezent, participanții au discutat modalități de expansiune internațională a companiei, negoeciere cu fondurile de investiții și atragere de noi clienți.

Pentru mai multe informaţii despre Venture Mentoring şi modalitatea de participare în cadrul întâlnirii din 20 martie, vizitaţi www.ventureconnect.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter