Hot Now

PUFIN, prima aplicație românească pentru teambuildinguri la distanță

17 04 2020, Portal HR , Comenteaza, 786 afisari

Agenția de publicitate Godmother a lansat o soluție alternativă la teambuildingurile clasice, în contextul în care majoritatea companiilor și-au trimis angajații să lucreze de acasă. Vremurile făra precedent pe care le traversăm i-au făcut pe antreprenori să se adapteze și să se reinventeze. În condițiile actuale, digitalizarea și aplicațiile online rămân o zonă sigură de explorat. 

Un număr mare de companii, acolo unde industria a permis, au dat dovadă de flexibilitate și au îngaduit angajaților programe de lucru din propriile locuințe. Acest lucru are și un revers al medaliei, iar angajatul poate resimți o acută senzație de singuratate, dar și faptul că necesită mai multă disciplină. Cei care lucrează remote pot fi foarte ușor distrași și își pot pierde motivația și sentimentul de apartenență la o comunitate.

De partea cealaltă, reprezentanții companiilor au presiunea de a lua cele mai bune decizii pentru a-și ajuta angajații și de a pastra integritatea profesională.

Ce face PUFIN?

Pufin oferă o platformă de amintiri comune și ajută colegii să interacționeze atât pe plan uman, dar și profesional, construiește punți de legatură și face ca relațiile dintre colegi să devină personale.

Participanții își instalează aplicația și primesc misiuni pe care urmează să le rezolve.

Misiunile pot fi rezolvate în câteva minute sau pot fi gândite scenarii care să dureze câteva zile, de genul: încarcă o fotografie cu tine și pet-ul tău; sau arată-ne într-un video ce sport faci zilnic; sau mulțumește unui coleg printr-un video fără să-i menționezi numele. La final, toți colegii acordă voturi și automat se generează clasamente.

Se pot genera rapoarte de acțiune post event, atât din punct de vedere calitativ, dar și cantitativ.

Mihai Baciu – Manager Agrafa, unul dintre beneficiari, spune: “Am reușit să ne deconectăm de la situația tulbure în care ne aflăm, să ne bucurăm de interacțiunea cu colegii și să îi cunoaștem mai bine, tesțându-ne în același timp creativitatea. Ne-am simțit din nou parte a aceleiași echipe unite si plină de viață. Ne-a energizat și cu siguranță ne-am distrat.”

Informații suplimentare puteți afla pe site-ul www.pufin.ro

Despre Godmother

În piața de comunicare de 20 de ani, Godmother, ca agenție focusată pe brand experience, și-a propus să includă componenta digitalizarii în toate proiectele pe care le desfășoară. ”Am organizat în timp peste 1000 evenimente și am ințeles că evenimentele interne aduc un plus de valoare tocmai prin latura umană a relației dintre colegi”- spune Văcaruș Valentin, manager Godmother.

Printre clienții agenției se numară Google, Profi, Basf,  Rompetrol, H&M, Heineken, Agricover, Henkel, Ursus, Forever Living Products, Servier etc.

Email: hello@godmother.ro;

Web: Pufin.ro
Web: www.godmother.ro
FBK: www.facebook.com/godmotherBTL

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter