Hot Now

PUFIN, prima aplicație românească pentru teambuildinguri la distanță

17 04 2020, Portal HR , Comenteaza, 660 afisari

Agenția de publicitate Godmother a lansat o soluție alternativă la teambuildingurile clasice, în contextul în care majoritatea companiilor și-au trimis angajații să lucreze de acasă. Vremurile făra precedent pe care le traversăm i-au făcut pe antreprenori să se adapteze și să se reinventeze. În condițiile actuale, digitalizarea și aplicațiile online rămân o zonă sigură de explorat. 

Un număr mare de companii, acolo unde industria a permis, au dat dovadă de flexibilitate și au îngaduit angajaților programe de lucru din propriile locuințe. Acest lucru are și un revers al medaliei, iar angajatul poate resimți o acută senzație de singuratate, dar și faptul că necesită mai multă disciplină. Cei care lucrează remote pot fi foarte ușor distrași și își pot pierde motivația și sentimentul de apartenență la o comunitate.

De partea cealaltă, reprezentanții companiilor au presiunea de a lua cele mai bune decizii pentru a-și ajuta angajații și de a pastra integritatea profesională.

Ce face PUFIN?

Pufin oferă o platformă de amintiri comune și ajută colegii să interacționeze atât pe plan uman, dar și profesional, construiește punți de legatură și face ca relațiile dintre colegi să devină personale.

Participanții își instalează aplicația și primesc misiuni pe care urmează să le rezolve.

Misiunile pot fi rezolvate în câteva minute sau pot fi gândite scenarii care să dureze câteva zile, de genul: încarcă o fotografie cu tine și pet-ul tău; sau arată-ne într-un video ce sport faci zilnic; sau mulțumește unui coleg printr-un video fără să-i menționezi numele. La final, toți colegii acordă voturi și automat se generează clasamente.

Se pot genera rapoarte de acțiune post event, atât din punct de vedere calitativ, dar și cantitativ.

Mihai Baciu – Manager Agrafa, unul dintre beneficiari, spune: “Am reușit să ne deconectăm de la situația tulbure în care ne aflăm, să ne bucurăm de interacțiunea cu colegii și să îi cunoaștem mai bine, tesțându-ne în același timp creativitatea. Ne-am simțit din nou parte a aceleiași echipe unite si plină de viață. Ne-a energizat și cu siguranță ne-am distrat.”

Informații suplimentare puteți afla pe site-ul www.pufin.ro

Despre Godmother

În piața de comunicare de 20 de ani, Godmother, ca agenție focusată pe brand experience, și-a propus să includă componenta digitalizarii în toate proiectele pe care le desfășoară. ”Am organizat în timp peste 1000 evenimente și am ințeles că evenimentele interne aduc un plus de valoare tocmai prin latura umană a relației dintre colegi”- spune Văcaruș Valentin, manager Godmother.

Printre clienții agenției se numară Google, Profi, Basf,  Rompetrol, H&M, Heineken, Agricover, Henkel, Ursus, Forever Living Products, Servier etc.

Email: hello@godmother.ro;

Web: Pufin.ro
Web: www.godmother.ro
FBK: www.facebook.com/godmotherBTL

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Adauga comentariu

Cele mai noi

Cele mai căutate funcții din domeniul IT în România sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității, arată datele Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România. Salariile medii aferente celor mai căutate cinci joburi din domeniul IT în platforma Undelucram.ro sunt:  Dezvoltator interfețe: 7.520 lei; […]

Detalii

Pe 12-13 septembrie 2022, BusinessMark a organizat la București cea de-a patra ediție a HR Uncovered, eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane, în cadrul căruia a fost acordată o atenție deosebită culturii organizaționale și importanței acesteia în recrutarea candidaților și experiența angajaților la locul de muncă. Pe parcursul celor două zile, am avut alături de […]

Detalii

Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa Centrală și de Est, anunță lansarea YoDA powered by Accace, un program dezvoltat de specialiștii Accace România pentru studenții care își doresc să urmeze o carieră în domeniul Contabilității – Economic sau Resurse Umane, fie că este vorba de administrare […]

Detalii

Cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale a Directorilor IT din România, organizată de către Asociația CIO Council România și Revista CARIERE, va avea loc pe 6 octombrie 2022, între orele 8.45-17.00, la Hotel Radisson Blu din București, sala Atlas. Evenimentul va reuni peste 250 de profesioniști și manageri IT, CIOs și COOs, oferindu-le acestora […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter