Secțiune susținută de

Raportul LinkedIn despre tendințele globale în recrutare – 2016

Portal HR \ HR Pedia \ Raportul LinkedIn despre tendințele globale în recrutare – 2016

Modul în care facem recrutarea s-a schimbat. Vorbim din ce în ce mai mult despre recrutare socială, despre brand de angajator, despre brand de talente, despre comunități de talente. Vorbim din ce în ce mai puțin despre anunțuri clasice de angajare, despre site-uri de joburi, despre baze de date etc.

LinkedIn a lansat de curând raportul despre tendințele globale în recrutare pentru 2016. Concluziile se bazează pe studiile derulate în colaborare cu aproximativ 4000 de profesioniști implicați în managementul talentelor la nivel global și urmăresc să evidențieze care sunt cele mai importante priorități, provocări și de ce oportunități merită să profităm în anul care vine.

Este deja al 5-lea raport de genul acesta pe care LinkedIn îl pune la dispoziția celor interesați, motivația fiind cât se poate de clară: pentru a avea un loc la masa celor care fac strategia într-o organizație, HR-ul trebuie să înțeleagă schimbările care se petrec și modul în care ele afectează business-ul pe termen lung.

Din raport, profesioniștii vor afla cum se măsoară succesul în organizațiile pentru care managementul talentelor este o preocupare constantă, cum evoluează brandul de angajator și care sunt aspectele mai degrabă surprinzătoare în mediul recrutării.

Descărcați acum raportul Global Recruiting Trends 2016 și profitați de informații pentru a pune la punct strategia de HR pentru anul viitor.

Data articol: noiembrie 3, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam