Secțiune susținută de

Răsplată și recunoaștere – învață despre ele online

Portal HR \ Evenimente \ Răsplată și recunoaștere – învață despre ele online

Cei la început de drum profesional în HR vorbesc adesea despre recrutare ca fiind „portița de intrare” într-o meserie care sunt convinși că li se potrivește din motive nu întotdeauna foarte bine argumentate. Simplul fapt că cineva se simte confortabil în relațiile cu ceilalți nu îi garantează că HR-ul este zona profesională care i se potrivește. Impresia că „știm să îi citim pe cei cu care stăm de vorbă” se dovedește a fi adesea doar atât… o impresie.

În realitate, recrutarea e mult mai mult decât capacitatea de a-i „citi” pe ceilalți și HR-ul este mult mai mult decât… recrutarea și organizarea câtorva programe de training. Astfel, sunt puțini profesioniștii din acest domeniu care se pot mândri cu o cunoaștere temeinică a domeniului HR-ului intitulat „Compensații și beneficii„. Și, evident, cu cât sunt mai puțini specialiști în domeniu, cu atât ei sunt la mai mare căutare.

Pentru cei care vor să descopere mai mult despre acest domeniu și care sunt conștienți că o carieră de profesionist în HR are nevoie și de acest ingredient, webcasturile HR.com se pot dovedi o resursă foarte utilă. Mai precis, în intervalul 30 – 31 iulie, cei de la HR.com anunță un eveniment virtual cu mai multe webcasturi pe această temă. Iată câteva din subiectele abordate:

– Ghidul managerului pentru motivația angajaților;

– Recunoașterea virală;

– Ghidul pas cu pas pentru lansarea programelor de recomandări interne;

– 5 strategii cu care îi poți convinge pe Directori să fie de acord cu planul tău de compensații și beneficii;

– Limbajul corporatist și sistemele de compensații și beneficii;

– Un model integrat pentru angajați și organizații sănătoase etc.

Pe scurt, 2 zile de învățare intensă, de descoperire a unor noțiuni noi sau de consolidare a celor existente, 2 zile de training online care îți vor oferi un start sănătos în labirintul sistemelor de compensații și beneficii.

Înregistrarea la eveniment este gratuită. Descoperă mai multe detalii și înscrie-te aici.

Data articol: iulie 24, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam