Secțiune susținută de

Recrutarea cu buget redus – webinar, 14 septembrie

Portal HR \ Evenimente \ Recrutarea cu buget redus – webinar, 14 septembrie

Una din marile provocări prin care trec la un moment dat toți recrutorii este identificarea celor mai buni profesioniști pentru pozițiile vacante din organizație în condițiile unui buget de recrutare redus. Și pentru că nevoia de a reduce costurile nu vine neapărat la pachet cu o scădere a numărului de poziții vacante, una din abilitățile cheie ale unui recrutor de succes este utilizarea inspirată a resurselor de care dispune și maximizarea beneficiilor pe care le poate avea de pe urma lor.

Conștienți de provocările unui buget de recrutare limitat, cei de la ERE ne propun pentru săptămâna viitoare (pe 14 septembrie) un webinar pe parcursul căruia vor fi discutate cele mai eficiente modalități de stabilire a relațiilor cu candidații și de identificare a profesioniștilor potriviți pentru cerințele specifice ale organizației, în condițiile în care nu avem la dispoziție susținerea”financiară” ideală

Webinarul promite că vom descoperi cum putem evita să facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea profilelor identificate, concentrându-ne pe câteva aspecte cheie: momentul în timp în care contactăm candidații, modul în care ne raportăm la ei, utilizarea la maxim a resurselor gratuite și importanța valorii.

Descoperiți mai multe despre webinarul de miercuri, 14 septembrie 2016, și înscrieți-vă aici: Recruiting on a Shoestring Budget.

Atenție! Locurile disponibile se completează foarte repede, cel mai bine este să vă înscrieți cât mai repede. Dacă nu puteți participa, vă puteți înscrie și veți primi o înregistrare a webinarului a doua zi.

Save

Save

Data articol: septembrie 5, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam