Hot Now

Reîncep sesiunile Venture Mentoring

03 09 2012, Portal HR , Comenteaza, 2.946 afisari

Fundația Venture Connect relansează seria de întâlniri Venture Mentoring. În fiecare lună, mentorii Venture Connect se vor întâlni cu antreprenorii care caută răspunsuri şi soluţii la problemele de business pe care le întâmpină. Dragoș Rouă, antreprenor online și membru în cadrul Boardului VentureConnect, va participa la prima întâlnire din seria Venture Mentoring din această toamnă programată pentru  miercuri, 12 septembrie, începând cu ora 15.00.

În luna martie 2012, Fundația Venture Connect a lansat programul Venture Mentoring, o serie de întâlniri lunare între antreprenori și mentorii VentureConnect, ce folosesc experiența și  cunoștințele dobândite pentru a îi îndruma și sfătui.

Pe 12 septembrie, Dragoș Rouă, antreprenor online și membru în Boardul VentureConnect va conduce prima sesiune din această toamnă. La sfârșitul anilor 90, Dragoș a lansat propria companie de online publishing, deschizând totodată apetitul pentru antreprenoriat pentru cei din jurul său. Zece ani mai târziu, a făcut un exit de succes și a decis să încerce antreprenoriatul și pe alte continente. În prezent, deține o companie în Noua Zeelandă și când nu scrie cod pentru unul dintre proiectele în care este implicat, vorbește despre antreprenoriat și dezvoltare personală pe blogul său dragosroua.com. A scris și publicat șase cărti de dezvoltare personală, două dintre ele fiind traduse recent în limba coreană.

Întâlnirea denumită “Cele șapte etape ale unui business online: de la entuziasm la epuizare“ îşi propune să aducă în discuţie subiecte de interes pentru start-up-uri, printre care: structurarea afacerii, acționariat, echipă și responsabilizarea angajaților, menținerea motivației de lucru precum și atragerea și încheierea de parteneriate strategice avantajoase.  În acest fel, antreprenorii care doresc să discute deschis despre dezvoltarea afacerilor proprii pot veni cu situații concrete la întâlnirile Venture Mentoring și vor beneficia de sprijinul reprezentanţilor VentureConnect, dar mai ales de experiența incontestabilă a mentorilor.

“VentureConnect este unul dintre proiectele în care m-am implicat cu deplină încredere de la început pentru că misiunea sa este de a creşte şi motiva comunitatea antreprenorială românescă. Prin întâlniri precum cele din programul Venture Mentoring, dorința noastră este de a sprijini cât mai multe proiecte și de a canaliza tinerele start-up-uri către afaceri scalabile și profitabile. Pentru a veni în sprijinul participanților în a-și găsi misiunea și a învăța din experiența de business a celor cu care interacționează, această întâlnire Venture Mentoring va fi dedicată dezvoltării antreprenoriale și personale“, spune Dragoș Rouă.

În aceasta primăvară, 40 de companii au participat în cadrul întâlnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatură Biriș Goran) și Marius Ghenea (Președinte FIT Distribution și business angel). Și pentru acestă toamnă, Venture Mentoring își va păstra formatul de program de mentorat, propunând spre dezbatere o serie de teme diverse precum marketing și comunicare, vânzări sau domeniul juridic.

Pentru a participa în cadrul celei de-a patra întâlniri Venture Mentoring, participanții se pot înscrie visitând website-ul www.ventureconnect.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter