Secțiune susținută de

Resursele umane și responsabilitatea socială a companiilor

Portal HR \ Evenimente \ Resursele umane și responsabilitatea socială a companiilor

Sunt managerii de Resurse Umane înzestrați cu acele trăsături de lider de care au nevoie companiile lor pentru a fi competitive? Știu aceștia ce instrumente noi le stau la dispoziție pentru a-și atinge obiectivele? Practica de responsabilitate socială corporativă (CSR) intră sau nu în atribuțiile departamentului de Resurse Umane?

Iată câteva întrebări care vor fi abordate de invitați în cadrul celei de a treia intâlniri anuale a grupului LBG Romania. La acest eveniment vor participa și Elaine Cohen, Tobias Webb si John Scade, experți internaționali în domeniul CSR și al resurselor umane, care vor împărtăși din experiența lor și mai ales modul în care ei văd evoluția domeniilor de Resurse Umane și CSR în viitorul apropiat.

Alături de ei vor fi lideri de opinie și practicieni români din domeniul CSR și al Resurselor Umane care vor anticipa direcțiile cele mai probabile în Romania pentru cele doua funcții, pentru companiile ce vor dori să fie competitive. Adela Jansen (BRD), Suzana Gras (Raiffeisen Bank), Peter Barta (Fundatia Post Privatizare), Gabriel Biriș, Dragoș Dehelean și alți invitați vor vorbi despre legătura dintre CSR, Resurse Umane și legislația din România și despre ce înseamnă ele pentru companii și pentru angajați, clienți, comunități locale sau parteneri de afaceri.

Întâlnirea va avea loc pe 12 septembrie în București, Hotel Howard Johnson și este deschisă companiilor care au o practică de CSR în Romania și sunt interesate de modalități eficiente de creștere a rezultatelor la nivelul companiei și al comunității. Înscrierile se pot face până la data de 5 septembrie 2011 aici.

Data articol: august 26, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam