Secțiune susținută de

Revista presei: Afacerea „pacheţelul”

Portal HR \ Actual \ Revista presei: Afacerea „pacheţelul”

Doi tineri şi-au făcut un business inedit: iau pachetele cu mâncare chiar de la domiciliul părinţilor care locuiesc în alte oraşe şi le transportă până la studenţii din Cluj, unul dintre cele mai importante centre universitare din ţară, dezvăluie Adevărul.

La capitolul inventivitate intră şi angajatorii care aleg alte mijloace decât banii prin care să-şi recompenseze angajaţii.

Efectele crizei fac unii angajatori să plătească o parte din salarii în produse. De la sucuri la mâncare cumpărată din anumite magazine până la bonuri de masă oferite în loc de venituri la care trebuie plătite taxe, sunt câteva dintre problemele reclamate de angajați români”, scrie Evenimentul Zilei.

Criza nu schimbat doar modalitatea de plată a angajaţilor din România, ci şi felul în care sunt recrutaţi actualii candidaţi de pe piaţa forţei de muncă. Reţelele de socializare au devenit o sursă importantă de informaţii în procesul de recrutare, subliniază Capital.

Mai puteţi citi astăzi:

Economica.net: Mega Image şi Rewe fac angajări. Vezi posturile

Ziarul Financiar: În primele opt luni din 2012 s-au angajat 100.000 de români, dar economia mai are de recuperat încă 510.000 de joburi pierdute în criză

Ziarul Financiar: Dezvăluirile unui head-hunter de top: Unii expaţi sunt „parcaţi“ în România pentru că nu li se găseşte job în alte ţări

Ziarul Financiar: Who’s who in business 2012: doi din zece manageri au fost schimbaţi în ultimul an

Ziarul Financiar: Cine a mai făcut angajări în construcţii în ultimul an

Finanţiştii: Avem dupa ce bea apă. Dar n-avem apă!

Capital: SURPRIZĂ: Apple a lansat pe lângă iPad mini şi a patra generaţie iPad

România Liberă: Noua capitală a UE

Hotnews: Comisia Europeană aprobă taxa pe tranzacţiile financiare în 11 state

Data articol: octombrie 24, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam