Secțiune susținută de

Revista presei: Cât de mici sunt salariile în România?

Portal HR \ Actual \ Revista presei: Cât de mici sunt salariile în România?

România este privită de mulţi drept o ţară cu salarii mici, însă dacă raportăm costurile salariale la valoarea adăugată pe care fiecare dintre noi o generează, observăm că aceste salarii nu mai sunt atât de mici pe cât par, notează Businessday.ro.

Pe de altă parte, Income Magazine scrie că aproximativ 80% dintre românii care s-au deplasat în Germania după 2007 au un loc de muncă, iar ponderea conaţionalilor care primesc ajutoare sociale constituie doar 0,23% din totalul beneficiarilor, a arătat Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Agerpres.

Totodată, potrivit 9am.ro, România se află în fruntea statelor UE cu cel mai rapid ritm de îmbătrânire a populaţiei în următoarele decenii.

Merită să citiţi şi:

Gândul: Joburile prin intermediul telefonului mobil iau avânt puternic. 3.000 de români aplică zilnic

Hotnews.ro: TVA poate fi dedusă în limita a 100 euro, dacă se menţionează pe bonul fiscal codul de înregistrare în scopuri de TVA al beneficiarului. S-a abrogat prin reformulare deducerea TVA la achiziţiile de combustibili

Hotnews.ro: Ministrul Muncii la TVR1: Mă gândesc la un sistem de pensii bazat pe conturi individuale, dar propunerea nu este agreată

Capital: eJobs EXPO: cel mai mare Târg de Joburi și Carieră din România

Manager.ro: 6 sfaturi pentru cei care lucrează de acasă

Data articol: martie 21, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam