Secțiune susținută de

Românul care stabileşte strategia de compensaţii şi beneficii la Facebook vine la Bucureşti

Portal HR \ Actual \ Românul care stabileşte strategia de compensaţii şi beneficii la Facebook vine la Bucureşti

Tudor Havriliuc, Director de Compensaţii şi Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com şi profesionist în resurse umane cu o vastă experienţă în cadrul unor companii multinaţionale din Silicon Valley, va fi prezent pe 23 octombrie la conferinţa HR Club: HR Change Champion, pentru a susţine o prezentare pe tema dezvoltării sistemelor de compensaţii şi beneficii în organizaţiile de top şi a felului în care se pot armoniza nevoile diferitelor generaţii care alcătuiesc forţa de muncă.  

În ziua de astăzi forţa de muncă are o componenţă atât de fragmentată şi diversificată incăt a devenit dificil să cunoşti nevoile diferitelor tipuri şi generaţii de angajaţi şi să-i motivezi pe fiecare într-un mod cât mai eficient. Angajaţii din diferite generaţii au stiluri de lucru distincte şi aşteptări variate de la angajator. Există câteva principii generale de dezvoltare a programelor de compensaţii şi beneficii care s-au dovedit de succes printre companiile din Silicon Valley alături de care Tudor a lucrat. Vom afla în cadrul sesiunii care dintre aceste principii pot fi implementate şi în alte companii şi cum putem maximiza valoarea programelor, utilizând eficient resursele companiei.

În trecut, Tudor a fost Vice President of Total Rewards and HR Operations la Salesforce.com şi Director de Compensaţii şi Beneficii la Logitech, unde a dezvoltat programe de compensaţii şi a implementat soluţia de administrare pentru companie. De asemenea, Tudor a consiliat Logitech pe probleme de compensaţii pentru nivelul executiv şi de mobilitate internaţională. Înainte de anii petrecuţi la Logitech, Tudor a fost Manager de compensaţii generale la PricewaterhouseCoopers, unde a consiliat companii multinaţionale cu privire la programe de compensaţii şi beneficii. Tudor a absolvit Stanford University, este autor a trei studii Global Equity Incentive citate de catre The Wall Street Journal, Bloomberg, World at Work si the Associated Press.

Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului, care reuneşte mai mult de 300 profesionişti în HR, manageri şi antreprenori. Ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, anul acesta conferinţa are ca temă SCHIMBAREA. Schimbarea în bine, schimbarea pe care o dorim, o generăm şi o modelăm, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. În această toamnă, in cadrul Conferinţei HR Change Champion vom afla de la speakeri de top care este urmatorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum să pregătim şi gestionăm evoluţia către “viitorul HR-ului” şi cum să devenim “campioni ai schimbării”. Aşadar, notaţi în agendă data de 23 octombrie!

Acum vă puteți înscrie la conferință direct din PortalHR, completând acest formular.

Data articol: iulie 11, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam