Hot Now

Scrie-ne dacă ai nevoie de o infuzie de energie

26 11 2012, Portal HR , Comenteaza, 2.578 afisari
Drumcafe promite să fie cea mai inedită experiență interactivă, misiunea lor fiind sa ofere oamenilor experiența inedită a interacțiunii prin intermediul ritmului și vibrației muzicale. Rezultatul final: multă energie, implicare emoțională și o trăire intensă a momentului și a ritmului.

Drumcafe este leader mondial în percuția interactivă in toata lumea. Din 2008 LaturaExtrema/TeamDoctor deține franciza DrumCafe în Romania.

Drumcafe este o companie de percuție interactivă, cea mai bună din branșa sa, divertismentul pentru evenimente corporatiste, dar si pentru publicul larg pasionat de muzica. Cu peste 17,000 de evenimente organizate în 34 de țări, pentru 220 dintre cele 400 companii de top din lume si spectacole de scena, acest concept devine rapid unul din cele mai dinamice și mai captivante momente ale oricărui eveniment.

I Drum, U Drum , We Drum…Un spectacol de percuție interactivă în care toată lumea cântă pe ritmuri afro-americane, care îți oferă bucuria de a simți energia și vibrația ritmului creat de tine alături de ceilalți spectatori împreună cu Echipa DrumCafe. iDrum este spectacolul în care vedeta ești chiar TU! Vrei să fii Guest Star-ul nostru?
Atunci conectează-te la ritmul vieții împreună cu iDRUM!

iDRUM este un spectacol creat special pentru publicul larg pasionat de muzica, ritmuri și vibrații de beat. iDRUM este sursa ta de energie pozitivă pe care o creezi chiar tu cu ajutorul corpului și sufletului tău pe ritm și beat de tobe africane, tuburi muzicale, shakere și body percussion. Dacă nu ai încercat această metodă de energizare, ACUM ai ocazia să o faci și n-o să regreți! Echipa DrumCafe îți garantează acest lucru!

Pe 28 noiembrie, 5 sau 20 decembrie poți participa și tu la această experiență inedită!

Ce trebuie să faci?

Povesteste-ne cea mai energizantă experiență dintr-un eveniment corporate sau de teambuilding pe care ai trăit-o. Premiem povestea care ne place cel mai mult cu două invitații! (Trimite povestea ta la office@portalhr.ro și menționează la subiect Drumcafe).

Află mai multe informații pe drumcafe.ro, drumcafe.com, tobeafricane.ro sau pe pagina de Facebook.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter