Secțiune susținută de

SkillSoft Perspectives 2020

Portal HR \ Evenimente \ SkillSoft Perspectives 2020

Skillsoft, liderul global în e-learning – are plăcerea să vă invite la conferința digitală Perspectives 2020. Evenimentul demarează pe 13 mai 2020 și va reuni, într-o experiență digitala de 24 de ore in jurul globului, vorbitori de top si autori de reputație internațională, precum Josh Bersin, Tara Westover, Shawn Achor, Heidi Grant și mulți alții. Se va vorbi despre cum se vor repoziționa ariile de business în lume, vor fi prezentate studii de caz și perspective noi, care să integreze și limitările impuse de pandemie.

Dacă până acum evenimentul anual al Skillsoft avea loc într-un centru de conferințe din SUA și atrăgea zeci de mii de profesioniști din întreaga lume, în circumstanțele speciale de anul acesta, compania a decis să deschidă evenimentul tuturor celor interesați prin online.

Puteți afla mai multe detalii și vă puteți înregistra aici.

Skillsoft este liderul global in e-learning și colaborează cu marile companii globale, inclusiv cu 65% din Fortune 500. În România, SkillSoft este reprezentat de The e-learning Company.

Pentru informații suplimentare, vă rugam să îl contactați pe Corneliu Fecioru, Managing Partner, la E-mail: corneliu.fecioru@e-learningcompany.ro

Data articol: mai 12, 2020

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam